Darbecilerle hesaplaşma

24 Haziran seçimi sürecinde en çok konuşulan konulardan birisi de Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz darbe girişimi oldu. Yaklaşık iki yıl geçmesine rağmen bu konuda somut bilgilerden çok...

24 Haziran seçimi sürecinde en çok konuşulan konulardan birisi de Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz darbe girişimi oldu.

Yaklaşık iki yıl geçmesine rağmen bu konuda somut bilgilerden çok laf kalabılığı yapılıyor. “Türkiye’de kaç ilde kaç darbe davası var?” diye sorsam cevap veremeyecek büyük bir çoğunluk var. Darbe girişimi ile ilgili tek bildiği şey İstanbul’da Boğaz Köprüsü’nün trafiğe kapatılması ve “tiyatro”, “Kontrollü darbe” ifadesinden başka bir şey olmayan kesimler hiç de azımsanmayacak kadar fazla.

Belki yararı olur diye Adalet Bakanlığı verilerinden darbe davalarının ne durumda olduğunu derledim. Evet, herkes seçimi yazıyor ama bu davaların takibi seçimden sonrası için de önemli.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü 29 Mart 2024 | 9 Okunma ‘Bir balya da sen koy’ 27 Mart 2024 | 1.836 Okunma Özgür Özel para kulelerinde ‘sayman’ yalanını neden söyledi 25 Mart 2024 | 2.169 Okunma ‘Kafa kopartma’da tüm yollar İmamoğlu’na çıkarken o neden susuyor 22 Mart 2024 | 2.392 Okunma Mafya deyimiyle bunun adı ‘kafa kopartma’ 20 Mart 2024 | 2.640 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar