CHP ve İP’de kullanım tarihi sona erenler

Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener'in bugünkü (06.04.2022)''CHP ve İP’de kullanım tarihi sona erenler'' başlıklı yazısı.

Sosyal medyada görmüşsünüzdür; 24 Haziran 2018 seçimlerinde İYİ Parti’nin milletvekili adayı olan, FETÖ’nün Ergenekon ve Balyoz kumpasında yargılanmış veya hapis yatmış kişilerden Emniyet Müdürü Fatih Eryılmaz, emekli Tuğgeneral Ali Aydın, Albay Ali Türkşen ve Vedat Yenerer yan yana dizilmiş, önlerinde de İP Genel Başkanı Meral Akşener duruyor.

Akşener, gözleri kamerada, arkasındaki Ali Türkşen’e hafifçe eğilerek soruyor: “Ali, buraya FETÖ girebilir mi?”

Diğer üç kişi kameraya sert ve donuk şekilde bakarken Ali Türkşen, hafifçe Akşener’in omzuna doğru eğilerek, haşin bir şekilde “Sıkar abla...” cevabını veriyor.

DOLGU MALZEMESİ YAPMAYA ÇALIŞTILAR

İşte o resimden geriye yalnızca Meral Akşener kaldı. Önce Ali Yörük, Akşener’in “HDP, Kürt siyasi hareketinin temsilcisi” açıklamasına tepki gösterdi ve “Benim gibi Fetullahçı Terör Örgütü’nce mağdur edilen ve benimle aynı hassasiyetlerle İYİ Parti’ye katılan bazı arkadaşlarımızın FETÖ ile mücadeleleri ve mağduriyetleri, magazinsel siyasi söylemlerle dolgu malzemesi yapılmaya çalışılmıştır” diyerek 13 Temmuz 2018 günü istifa etti.

Söylediğinde haklıydı, FETÖ mağdurlarını dolgu malzemesi yapmaya çalışmışlardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü 29 Mart 2024 | 9 Okunma ‘Bir balya da sen koy’ 27 Mart 2024 | 1.836 Okunma Özgür Özel para kulelerinde ‘sayman’ yalanını neden söyledi 25 Mart 2024 | 2.169 Okunma ‘Kafa kopartma’da tüm yollar İmamoğlu’na çıkarken o neden susuyor 22 Mart 2024 | 2.392 Okunma Mafya deyimiyle bunun adı ‘kafa kopartma’ 20 Mart 2024 | 2.640 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar