Cebindeki FETÖ’cü!

15 Temmuz darbe girişimiyle ihanet dolu kanlı yüzü görülene kadar etkin bir mücadele yapılmayan Fetullahçı Terör Örgütü’nün kodları tek tek çözülüyor.

PKK gibi terör örgütleri silah olarak tüfek, bomba kullanırken FETÖ’nün en büyük silahı hep “yalan” oldu. Sadece devletin kurumlarına sızarken değil toplum içinde bile kendilerini gizleyen, başka kimliklere bürünen FETÖ üyelerinin yalanı yaymak için kullandığı en büyük araç, sahip olduğu medyasıydı. Hatta, teknolojik gelişmeye bağlı olarak sosyal medyayı da kendi amaçları doğrultusunda en önce kullanan örgüt FETÖ idi.

Ergenekon, Balyoz gibi kumpas davalarında, gazete, dergi, televizyon gibi konvansiyonel yayın organları yanında sosyal medyayı etkili şekilde kullandılar. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası elinde kalan en etkili silahı sosyal medya ve tabii buradan yaydığı yalanlardı. Bizzat ben, yazdıklarının içeriklerinden, takipçilerinden, paylaştığı mesajlarından, takip ettiklerinden yola çıkarak bir kaç tanesini anlatmaya çalıştım. Bu konuda, akademisyen Levent Eraslan’ın çabaları çok önemliydi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 646 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 151 Okunma Yargı PKK/HDP’yi kapatacağına yine bana ceza verdi 17 Nisan 2024 | 2.547 Okunma FETÖ’yü bitirmezseniz FETÖ sizi bitirir 08 Nisan 2024 | 1.647 Okunma Bakanlık 7 ay önce uyarmış Göz göre göre kriz ve kaos 05 Nisan 2024 | 3.087 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar