Bu halk daha ne yapsın...

Vergisini verir, askerliğini yapar, savaş çıkar şehit olur, darbe olur canını devlete siper eder, seçim olur dünyada benzeri olmayan oranda sandığa gidip seçimlerde oyunu kullanır; bir halk daha ne yapsın…

31 Mart mahalli seçimleri, yöneticiler seçilsin diye görevini yapıp iradesini sandık aracılığıyla yansıtan halkın talebine cevap verip çözüm olacak yerde yeni tartışmalara yol açtı.

Çözümü sunan halk hiç hak etmediği halde seçtiği siyasiler aracılığıyla tekrar tartışmanın parçası haline getiriliyor. Belki siyasetçiler farkında değil ama yerel seçimler ile bitmesi beklenen gerilim daha da tırmandı.

Seçim öncesi olduğu gibi sonrası da sokakta herkesin sorduğu tek soru; ”Ne olur?” Hafta sonuna kadar sorunun cevabı “seçimde göreceğiz” idi, soru bugün “Eee şimdi ne olur?” halini aldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi anlaşma, tarihi değiştirecek proje 24 Nisan 2024 | 92 Okunma Atatürk’ün adını kullanmak bu kez sizi kurtaramayacak 22 Nisan 2024 | 5.395 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 728 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 153 Okunma Yargı PKK/HDP’yi kapatacağına yine bana ceza verdi 17 Nisan 2024 | 2.552 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar