Bölücülük yapan onlar, hesap veren ben...

Geçen günlerde yine karakoldan aradılar, Bakırköy Savcılığı’nın talimatıyla ifadeye çağrıldım. Şaşılacak bir durum yok, elbette hukuka saygım gereği gidip ifademi vereceğim.

Geçen günlerde yine karakoldan aradılar, Bakırköy Savcılığı’nın talimatıyla ifadeye çağrıldım. Şaşılacak bir durum yok, elbette hukuka saygım gereği gidip ifademi vereceğim.

Şaşırtıcı olan şikâyet edenin kimliği ve şikâyet gerekçesiydi.

Beni şikâyet eden, terör örgütünün en azılı sözcülerinden eski Diyarbakır Belediye Başkanı ve PKK’nın siyasi kolu HDP’nin eski milletvekili firari Osman Baydemir’miş!

Şikâyetin gerekçesi de bir televizyon kanalında hakkında söylediğim sözlermiş.

SİİRT’TE BAŞLAMIŞTI

İP Genel Başkanı Meral Akşener’in Siirt gezisi sırasında Cemal Taşkesen isimli kendini bilmez bir HDP’li, “Burası Kürdistan” demişti.

Osman Baydemir de konuyla ilgili, o kişi için, “O kardeşimizin yüreğinden öpüyorum. Cemil kardeşimiz bin defa var olsun. Orası Kürdistan’dır. Kürdistan bin yaşasın! İşgalciler bilmelidir ki şu an üzerinde misafir oldukları yeri ya Kürdistan olarak kabul edecekler ya da gelecekte Kürdistan’a komşu olacaklar. Ya Kürdistan’ı kardeşi gibi kabul edecekler yada Kürdistan’a komşu olacaklar. Saddam da Kürdistan’ı tanımıyordu. Ama sonunun ne olduğu belli. Suriye’deki Baas rejimi de Kürdistan’ı tanımıyordu ama bugün ne durumda olduğu belli” şeklinde konuşmuştu.

KORKAK FİRARİ BAYDEMİR


Ben de televizyonda, “Dünyanın en korkağı, en kaypağı, en sinsi adamı Osman Baydemir isimli meczup kaçmış diyor ki, ‘Bu topraklara misafir olarak gelecekler’... Ya sen önce o toprağa bir ayağını bas bakalım, sen o toprağa, Diyarbakır’a gel, o toprağa ayağını bas da ondan sonra tehdit et, de ki, ‘Ya kabul edeceksiniz ya misafir olacaksınız.’

Ulan elin toprağından, Londra’dan Paris’ten havlamak kolay.

Ya bari şöyle yap. Azıcık şerefli olan bir insan, azıcık hani o çocukları dağa kaçırılan Diyarbakır’da anneleri var, onların çocuklarının kanları üzerinden bu hayatları yaşıyorlar, ya yurtdışında HDP’liler.

Yani ben de Türk milletinin bu tanımla bir parçasıyım, Siirt’teki meczup da hatta Osman Baydemir denilen o alçak da” demiştim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hakkında terör soruşturma ve yargılaması olan PKK/DEM’li 27 belediye başkanına kayyum yolda 06 Mayıs 2024 | 1.217 Okunma ‘İsmailağa devlete akredite bir cemaattir’... ‘Gerektiğinde cemaatlere operasyon yapmalı’ 03 Mayıs 2024 | 6.145 Okunma FETÖ İsmailağa’yı ele mi geçiriyor 01 Mayıs 2024 | 2.729 Okunma Avrupa’daki PKK’lı Kandil’den daha çok 29 Nisan 2024 | 763 Okunma PKK/DEM’e kapatma davası yolda... Yargıtay Başsavcılığı inceleme başlattı 26 Nisan 2024 | 1.837 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar