‘AKP olmasın da isterse Komünist Parti olsun’

Fetullahçı Terör Örgütü’nün siyasi ayağı ile tartışmalar devam ederken, ben FETÖ’nün parti teşkilatlarına nasıl sızdığını, edinebildiğim birkaç örnek üzerinden yazmaya devam edeyim.

Son yazımda, MHP Ülkü Ocakları’na sızmış bir kadın FETÖ’cünün nasıl “Asena” taklidi yaptığını anlatmıştım. Amacım burada adı geçen partileri suçlamak değil, sadece FETÖ’nün parti ayrımı yapmadan, amaçları doğrultusunda kullanabileceği her partiye sızmaya çalıştığını anlatmaya çalışıyorum.

Yani FETÖ’cülerin ilkesiz, sahtekar, yalancı ve iki yüzlü, pardon yüzsüz hallerini göstermeye çalışıyorum. Dediğim gibi FETÖ’cüler bunu yaparken de parti ayrımı yapmıyor. İşte size FETÖ’cülerin ByLock yazışmalarına yansıyan başka bir örnek; “Tarih: 29 Aralık 2015 Gönderen: Habib Olgun, Alan: Mehmet Fidan, Şükür abi uğraşıyoruz, Valla abi “Olacak gibi değil” dedim.

Ben AKP’lileri görünce domuz görüyor gibi oluyorum. “Başka parti olsun” dediler, ben de “Tamam” dedim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi anlaşma, tarihi değiştirecek proje 24 Nisan 2024 | 612 Okunma Atatürk’ün adını kullanmak bu kez sizi kurtaramayacak 22 Nisan 2024 | 5.401 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 737 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 153 Okunma Yargı PKK/HDP’yi kapatacağına yine bana ceza verdi 17 Nisan 2024 | 2.552 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar