FETÖ'cülerin FETÖMETRE yalanları

Kendim kitabımda yazmasam FETÖ’cülerin yalanına ben de inanacağım; firari FETÖ’cü subaylar yurtdışında açtıkları twitter hesabından FETÖMETRE’nin 59’uncu maddesinin, “Engelli...

Kendim kitabımda yazmasam FETÖ’cülerin yalanına ben de inanacağım; firari FETÖ’cü subaylar yurtdışında açtıkları twitter hesabından FETÖMETRE’nin 59’uncu maddesinin, “Engelli çocuğa sahip olmak”, 60’ıncı maddesinin de “Çocuğuna iki isim vermek” olarak yazıyor.

Oysa benim Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nda kullanılan ve ‘Kahraman Hainler” kitabımda yer verdiğim FETÖMETRE 58 maddeden oluşuyor. O maddeler arasında da bu şekilde bir veri yok. Her Kuvvet Komutanlığı’nın kendi çalışma prensiplerine göre belirlediği ve en son Anadolu Ajansı tarafından yayınlanan habere göre Deniz Kuvvetleri’nde kullanılan FETÖMETRE ise 69 maddeden oluşuyor. FETÖMETRE yeni itiraf ve bulgularla büyüyen bir denetim sistemi.

Resmi adı;”Personel Kriter Puan Kartı” 8 Temel kriter kartın en üstünde bulunuyor, bunlar; kimlik bilgileri, rütbe gibi temel bilgilerden oluşuyor. Personelin FETÖ ile bağlantısını ortaya çıkaran ana kriterlerin sayısı ise 64. Böylece toplam kriter sayısı 72’ye çıkıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Musluktan su içiliyor” diye yalan söylüyor su içer gibi yalan söylüyor 18 Mart 2024 | 2.718 Okunma ‘Meczup’ Ekrem’in balyalardaki parmak izleri 15 Mart 2024 | 2.353 Okunma Buzdağının görünen kısmı: Kimin parası kimin cebinde belli değil 13 Mart 2024 | 2.839 Okunma Mossad ajanı FETÖ’cü polis Yazıcıoğlu suikastı itirafçısı çıktı 11 Mart 2024 | 3.079 Okunma Bir cümle “Tavşan Başkan” Özel ve İmamoğlu’nun maskesini düşürdü 08 Mart 2024 | 5.239 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar