İkiyüzlüler ve sahtekarlar

Dün ortaya çıkan bir habere bir yandan çok şaşırdım, öte yandan hiç şaşırmadım. Habere göre Büyük Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş’ın 3 milyon TL’lik mal...

Dün ortaya çıkan bir habere bir yandan çok şaşırdım, öte yandan hiç şaşırmadım. Habere göre Büyük Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş’ın 3 milyon TL’lik mal varlığına tedbir konmuş. Yurtdışına çıkışı da yasaklanmış.

Sebebi tuhaf bir olay; Doktor Mustafa Eraslan isimli şahsın 6 milyon lira değerindeki malvarlığını zorla üzerine geçirtip boş senet imzalatmış. Epeydir süren mahkemede savcı, Haydar Baş hakkında "Yağmaya azmettirme" suçundan, 10 yıla kadar hapis cezası istemiş.

Haberin bir de şaşırmadığım yönü vardı: Cumhuriyet Savcısı Ercan Altuncu esas hakkındaki mütalaasında, Haydar Baş'ın liderliğini yaptığı cemaat yapılanmasının söz konusu olduğu, şikayetçiler Mustafa ve Meral Eraslan'ın da cemaat ile mensubiyet ilişkisi içerisinde oldukları belirtildi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk’ün adını kullanmak bu kez sizi kurtaramayacak 22 Nisan 2024 | 5.291 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 728 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 153 Okunma Yargı PKK/HDP’yi kapatacağına yine bana ceza verdi 17 Nisan 2024 | 2.552 Okunma FETÖ’yü bitirmezseniz FETÖ sizi bitirir 08 Nisan 2024 | 1.651 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar