PKK’yı görmezden gelerek nereye…

Seçime bir hafta kala “Kürt meselesi” daha çok konuşulur oldu. “Bu meseleyi çözeceğim” diyenler meselenin aslını ortaya koymaya yanaşmıyor. Çünkü mesele Kürt meselesi değil, terör...

Seçime bir hafta kala “Kürt meselesi” daha çok konuşulur oldu. “Bu meseleyi çözeceğim” diyenler meselenin aslını ortaya koymaya yanaşmıyor. Çünkü mesele Kürt meselesi değil, terör örgütü PKK meselesidir. PKK, zaman içinde Kürt meselesi diye tartışılan şeyin yerini almıştır.

Ayrıca Amerika ve Avrupa Birliği ülkeleri tarafından desteklenen PKK’nın küresel bir terör örgütü olduğu gerçeği görmezden gelinerek bu meseleyi tartışmak boşuna çabadır.

HEDEF HDP OYLARI…
Aslında bunu herkes biliyor; konuyu “mesele” olarak tartışanların tüm amacı HDP seçmeninin oyunu alabilmektir. Meselenin gerçek boyutunu görmezden gelerek, seçim beyannamesinde ya da hazırladıkları raporlarda PKK’yı ağzına almadan konuyu ele almaktan kaçınanların göz ardı ettikleri şey, terör örgüt PKK’nın talepleridir.

NEDİR BU TALEPLER?
En başta PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’a özgürlük! “Demokratik Özerklik” denilen ülkenin siyasi olarak bölünmesi. Terör örgütü PKK’lıların, “Öz Savunma Gücü” adı altında faaliyeti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FETÖ’yü bitirmezseniz FETÖ sizi bitirir 08 Nisan 2024 | 1.637 Okunma Bakanlık 7 ay önce uyarmış Göz göre göre kriz ve kaos 05 Nisan 2024 | 3.074 Okunma Seçmen tamam da soykırımcı İsrail, PKK’lılar, FETÖ’cüler, Türk düşmanı Geert sonuca neden seviniyor? 03 Nisan 2024 | 2.477 Okunma CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü 29 Mart 2024 | 1.030 Okunma ‘Bir balya da sen koy’ 27 Mart 2024 | 2.755 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar