Alın beni verin Gülen’i!

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminden sonra birçok ülkedeki sivil toplum kuruluşlarından davet aldım ama sadece ABD’deki Turkish Heritage Organisation’unkini (THO) kabul ettim. İki nedenim vardı; Birincisi FETÖ lideri...

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminden sonra birçok ülkedeki sivil toplum kuruluşlarından davet aldım ama sadece ABD’deki Turkish Heritage Organisation’unkini (THO) kabul ettim. İki nedenim vardı; Birincisi FETÖ lideri ABD’de yaşıyordu.

ABD medyasına, sivil toplum kuruluşlarına ve kamuoyuna FETÖ’nün kirli ve kanlı yüzünü örneklerle anlatmalıydım. Ayrıca ABD yetkililerinin kolladığı Fetullah Gülen’in CIA referansıyla ABD’de yaşadığının anlatılması gerekiyordu. İkincisi benim dışımda FETÖ kumpaslarını bizzat yaşayan Korgeneral İsmail Hakkı Pekin ve Albay Ahmet Zeki Üçok’un davetli olmasıydı.

Eylül ayında gerçekleşen gezi New York ve Washington’da, sivil toplum kuruluşlarını, üniversiteleri, ABD Dışişleri Bakanlığı’nı ve ABD Senatosu’nu kapsadı. Türkiye’ye dönüş günü VICE ve CNN’de çalışmış kişi ve temsilcileri THO'nun Washington’daki ofisi aranmış, Gülen hakkında ABD medyasını bilgilendirme amaçlı çekim yapmak istediklerini bildirmişler. Yetkililer de konuyu bize aktardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi anlaşma, tarihi değiştirecek proje 24 Nisan 2024 | 1.259 Okunma Atatürk’ün adını kullanmak bu kez sizi kurtaramayacak 22 Nisan 2024 | 5.429 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 738 Okunma Marketlerde gıdada fahiş fiyata yasal önlem şart 19 Nisan 2024 | 153 Okunma Yargı PKK/HDP’yi kapatacağına yine bana ceza verdi 17 Nisan 2024 | 2.553 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar