Unutmamak… Unutturmamak

15 Temmuz darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en kanlı, en travmatik darbe girişimlerinin başında geliyor. Tüm unsurlarıyla devletimizin bekasına kasteden bu isyan hareketi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ele geçirmek ve...

15 Temmuz darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en kanlı, en travmatik darbe girişimlerinin başında geliyor. Tüm unsurlarıyla devletimizin bekasına kasteden bu isyan hareketi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ele geçirmek ve yönetimi kendi arzuladıkları bir dünya çerçevesinde şekillendirmek isteyenlerin gece yarısı harekâtıyla Anadolu’nun her kentinde dalga dalga yayılmıştır.

Fakat kendi milletinin üzerine silahları doğrultmaktan çekinmeyen bu FETÖ’cü darbeci anlayış, halkımızın dirayeti, basireti, feraseti ile gerisin geriye püskürtülmüştür.
Tankların üzerine çıkan, altına yatan, şehit Ömer Halisdemir gibi kurşunlara göğsünü siper eden cesaret timsali halkımız, bu darbe girişimini kısa zamanda akamete uğratmayı başarmıştır.
15 Temmuz darbesinin yıldönümünde demokrasi tarihimize bir paslı çivi gibi çakılan bu geceyi unutmamak, unutturmamak adına elimizden gelen her şeyi yapmalıyız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu taksimi kurt yapmaz 21 Aralık 2017 | 274 Okunma Mahzun Kudüs 14 Aralık 2017 | 92 Okunma Küresel emperyalizm 07 Aralık 2017 | 97 Okunma Nasıl bir belediyecilik? 30 Kasım 2017 | 129 Okunma Şehre ihanet etmek 09 Kasım 2017 | 169 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar