Mahzun mabet

Kudüs, insanlık tarihinin ve inanç haritalarının kilometre taşlarından olan şehirlerden birisidir. Her sokağında, her caddesinde Peygamberlere ait izleri bulabilirsiniz. Aldığınız her solukta bir Peygamberin, yürekleri...

Kudüs, insanlık tarihinin ve inanç haritalarının kilometre taşlarından olan şehirlerden birisidir. Her sokağında, her caddesinde Peygamberlere ait izleri bulabilirsiniz. Aldığınız her solukta bir Peygamberin, yürekleri ışıtan mesajlarıyla karşılaşabilirsiniz.
Mescid-i Aksa, İslam dininin de önemli noktalarından birisidir. İlk kıblegâhımızdır, Resulullah Efendimizin (S.A.V.) miraç mucizesinin gerçekleştiği mekândır. Efendimizin (S.A.V.) tüm peygamberlere imam olduğu noktadır Mescid-i Aksa. Ebû Hüreyre (R.A.) Peygamber sallallahu aleyhi ve sellemin şöyle buyurduğunu haber vermiştir: “(İbadet için) sadece şu üç mescide yolculuk yapılır: Mescid-i Harâm, Mescid-i Nebî ve Mescid-i Aksâ...”
Hadis-i şerifte özel ziyaretine hususi sevap tahsisi ile müminlerin gönül dünyasında; hayallerini, rüyalarını süsleyen mukaddes diyardır.
Kudüs, Müslümanlarındır, Müslümanların kalacaktır…

Siyonist İsrail’in Mescid-i Aksa’yı sahiplenmek için çevirdiği türlü dalaverelere, Filistin halkına yaptığı zulümlere, “Mescid-i Aksa’yı mahzun bırakmama” adına dur demek vakti gelmiştir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu taksimi kurt yapmaz 21 Aralık 2017 | 269 Okunma Mahzun Kudüs 14 Aralık 2017 | 92 Okunma Küresel emperyalizm 07 Aralık 2017 | 97 Okunma Nasıl bir belediyecilik? 30 Kasım 2017 | 129 Okunma Şehre ihanet etmek 09 Kasım 2017 | 166 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar