(Kraliçelerle dans) Şövalye diyen kavalye

15 Temmuz şehidlerinden Erol Olçok’u anlatmış kurduğu ajans. Tanıtım yazılarına “Demokrasi şehidi” başlığı atanları anlamamız beklenmesin; kendilerini iktidar partisinin resmi...

15 Temmuz şehidlerinden Erol Olçok’u anlatmış kurduğu ajans. Tanıtım yazılarına “Demokrasi şehidi” başlığı atanları anlamamız beklenmesin; kendilerini iktidar partisinin resmi yazıcısı gibi görmelerine rağmen.
15 Temmuz’da savunulan vatandı, dindi.

O günün vatansızlarına ve patates dinlilerine karşı verilen bu ezme harekatına kimsenin sıfat uydurmasına gerek yok. Laiklik şehidi demelerine az kalan katip insanlar, ne için ölüneceğini hala öğrenememişlerse, bizim sözümüz artık yakın durdukları iktidardakilere olur.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “yol arkadaşım” demiş anlatmış Erol Olçok’u.

Başbakan Binali Yıldırım “Kahramanlık destanına adını yazdıran dostum” demiş anlatmış.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “R.Tayyip Erdoğan’ın hayallerini yansıtan iyi insandı” demiş anlatmış.

Tuğrul İnançer’in, “Bu Kabe’nin manası nedir” diye sordu. Sensin dedim. Anladı ve ağlamaya başladı” deyip anlattığı Erol Olçok’u bir de sayın Abdullah Gül anlatmış. Bakın nasıl anlatmış. Tanıtım yazıcıları “Gül’ün Şövalyesi” yazmışlar ara başlık olarak.

“15 Temmuz gecesi Erol’un yaşadıklarını görmüş gibi gözümün önünden geçirdiğimde gerçek bir dava adamının reflekslerini görüyorum. ‘Kim var?’ diye çağrıldığında, sağına soluna bakmadan, ‘ben varım’ diye öne fırlayan bir şövalyeydi Erol. Bu ‘şövalye’ kişilikli karakterini, Türkiye’nin esenliği, refahı ve mutluluğu için birlikte çıktığımız zor ve zahmetli siyaset yolculuğunda defalarca göstermiş olduğu gibi, özel ilişkilerinde de gösterdi.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FETÖ gölgesi iz bırakmıştır 23 Aralık 2017 | 415 Okunma Son türküleri “Asma”larda gözüm 16 Aralık 2017 | 160 Okunma Kediler ve insanlar 09 Aralık 2017 | 108 Okunma “Gülek” boğazında “Gülek” Boğasına “Gülen”ler 02 Aralık 2017 | 118 Okunma Dine yapışmak ya da kapışmak 04 Kasım 2017 | 144 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar