Umudumuz "Patlıcan-Hıyar" ittifakı!

Yapıştı kaldı, bezgin his atlatılamadı. Ana muhalefet CHP “koltuk seviciler partisi” görüntüsü vermeye devam ediyor. Genel sekreter “koltuk” alamadı diye görevini bıraktı. İl...

Yapıştı kaldı, bezgin his atlatılamadı. Ana muhalefet CHP “koltuk seviciler partisi” görüntüsü vermeye devam ediyor. Genel sekreter “koltuk” alamadı diye görevini bıraktı. İl ve ilçe örgütlerinde ise “koltuk çıkılmadı” diye istifalar var. Gömlek değiştirir gibi parti değiştiriyorlar.
İktidar cephesi ise…
O sağlam koltukçu.
AKP ile MHP “Cumhur İttifakı” adı altında birleşip devletin bütün koltuklarını ele geçirdiler. Devlet, “AKP-MHP örgütü” oldu. Kamu imkanları, bu seçimde de iktidar için seferber edildi.
Ben yine de umutluyum.
Bu halk sürpriz yapar.
Şehir şamarı indirebilir.
Şehirlerde belediye seçimleri için en güçlü muhalefeti patlıcan- salatalık- çarliston- pırasa- patates- ıspanak ittifakı yapıyor.

★★★

“Patlıcan-Hıyar İttifakının” iktidara karşı direnişi o kadar şiddetli bir korku yarattı ki, Cumhurbaşkanı devlet şapkasını giyerek “Fiyatlara gerekirse ayar çekeceğiz” dedi.
Fiyatlar çok arttı.
Gelirler yetmez oldu.
Halk kemer sıkıyor.
Tokadı acı olabilir.
Sırf ders olsun diye, “koltuk seviciliği hastalığına tutulmuş CHP’ye inadına oy” verebilir.
TÜİK açıklaması:
Hıyar bir ayda: yüzde 44.31 arttı. Ispanak: Yüzde 67.63. Sivri Biber: Yüzde 63.84. Patlıcan: Yüzde 80.94. Çarliston Biber: Yüzde 87. Domates: Yüzde 38.75 yükseldi. “Patlıcan- Hıyar- Çarliston Biber- Kuzu Ispanak hükümeti devirmeye çalışıyor” denilerek Hazine ve Maliye Bakanı, tüm gıda ürünlerini “terörist” ilan edip, Ankara’da basın toplantısı yaptı ve “Gıda terörü ile boğazımıza kast ediliyor” dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yabancılar oynadı! Cimbom berabere! 01 Aralık 2023 | 174 Okunma Tüküreyim o futbolcunun dolarına! 29 Kasım 2023 | 438 Okunma Gitti gitti nereye gitti! 27 Kasım 2023 | 227 Okunma Acı yalan sarmalı! 26 Kasım 2023 | 145 Okunma Yıkayan ile yıkanan! 24 Kasım 2023 | 177 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar