Mavi Vatan! Mavi kuşak!

Aralarındaki desen farkına aldanmayın. ABD, CIA, NATO hepsi birlikte karar alıyorlar. Avrupa Birliği’nin (AB) tam üye ülkeleri ise zaman zaman bazı konularda küçük çıkar çatışmasına düşse de genelde ABD ve NATO ile beraberler.

ABD, içimizi zehirledi.
NATO seyretti.
AB ise alkışladı.
Biz de içimizin zehirlenmesini bir heyecan ve macera filmi gibi izledik. ABD, CIA, NATO ve AB’nin birlikte “içimizi zehirlemesi” şöyle oldu: Bu dörtlü bir yandan FETÖ’yü desteklediler bir yandan da Atatürkçü, tam bağımsızlıktan yana, laik Kemalist subaylara karşı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı destekledi. Ergenekon, Balyoz davaları iç zehirlenmenin dışa vurmuş belirtisiydi. Sonunda Tayyip Erdoğan ile Fetullah Gülen beraberliği 15 Temmuz’da “kanlı iktidar kavgasına” dönüştü, bugünlere böyle geldik.

★★★

NATO, ABD, AB’nin içimizi niçin zehirlemeye kalkıştığını bugün Türkiye’den istediklerine bakarak anlıyoruz. NATO, ABD, AB’nin Türkiye’den  8 isteği var:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yabancılar oynadı! Cimbom berabere! 01 Aralık 2023 | 174 Okunma Tüküreyim o futbolcunun dolarına! 29 Kasım 2023 | 438 Okunma Gitti gitti nereye gitti! 27 Kasım 2023 | 227 Okunma Acı yalan sarmalı! 26 Kasım 2023 | 145 Okunma Yıkayan ile yıkanan! 24 Kasım 2023 | 177 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar