Fırça terbiyesizliği geçer! Mektup terbiyesizliği kalır!

Kuşkusuz, “Futbol sadece futbol değildir” diyenler haklılar. Bizim milli takımın kaptanına İzlanda’da densizin biri şakaya getirerek “fırça terbiyesizliği” yaptı.

Bizim seyircimiz de Konya’da milli maç başlarken Fransız milli marşını ıslıklayarak “milli marş terbiyesizliği” yaptı. Futbolun içinde “hor görmeler” var ve tüm iyi niyetli çabalara rağmen silinip atılamıyor.
İyi yanı.
Hor gören kaybediyor.
Fransız milli marşını ıslıkladık, biz kaybettik. Türk Milli takımı oyuncularını hava meydanında 4 saat bekleten İzlanda kaybetti.
Kazanan biz olduk.

★★★

Bütün Türkiye, futbol ile ilgilenmeyenler bile, hor görmeye karşı kenetlendi.
Kamçılandık.
Birleşme enerjisi tetiklendi.
Milli takımın oyuncuları, değerli olduklarını gösterip, ispatlamak enerjisiyle doldular. (Bu yazı dün gece oynan milli maçtan 8 saat önce yazıldı) Önümüzdeki maçlara da bu enerji yansıyacaktır. Bu açıdan “fırça terbiyesizliği” gelir geçer.
“Mektup terbiyesizliği” kalır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yabancılar oynadı! Cimbom berabere! 01 Aralık 2023 | 174 Okunma Tüküreyim o futbolcunun dolarına! 29 Kasım 2023 | 441 Okunma Gitti gitti nereye gitti! 27 Kasım 2023 | 227 Okunma Acı yalan sarmalı! 26 Kasım 2023 | 145 Okunma Yıkayan ile yıkanan! 24 Kasım 2023 | 177 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar