Mermi ile söyleşi!

Soru: Mermi, mermi vurucu mermi, delici mermi, can alıcı mermi senin fiyatında indirim yaptılar. Sevindin mi?Cevap: Ben mermiyim namludan çıkarım. İnsan öldürürüm, canlının hayatını bitiririm. Anneyi, babayı...

Soru:
Mermi, mermi vurucu mermi, delici mermi, can alıcı mermi senin fiyatında indirim yaptılar. Sevindin mi?
Cevap:
Ben mermiyim namludan çıkarım. İnsan öldürürüm, canlının hayatını bitiririm. Anneyi, babayı, çocuğu, dedeyi, nineyi, can taşıyan her varlığı “can derdine” düşürür, korkuturum. Benim fiyatım inmiş, çıkmış benim açımdan zerre sevinç doğmaz.
Soru:
Seni tabancasında, tüfeğinde kullanan açısından bakınca indirim iyi oldu mu demek istiyorsun?
Cevap:
Benim fiyatımı ucuzlatmak demek insan hayatının kıymetini ucuzlatmak demektir. Sen bu soruyu bana değil, beni kullanarak canlı hayatına son vermek düşüncesinde olanlara sor.
Soru:
Tamam onlara sorarım da MKEK yetkilileri senin fiyatında yüzde 7.5 indirim yaparak “enflasyonla mücadeleye” destek ve omuz verdiklerini söylediler. Senin fiyatındaki indirim enflasyonu da aşağıya çekmez mi?
Cevap:
Sayın büyüklerim alınmasınlar bu saçma bir mücadele olur. Benim enflasyonu ölçen sepette adım, sanım yok. Enflasyonu ölçen sepette; dana eti, kuzu eti, tavuk eti, örgü yünü, kombi bakımı, doktor muayenesi, sinema ve maç bileti, internet kafe saat ücreti, kaş aldırma, manikür çektirme, hamama girip keselenme, yunup temizlenme dahil 407 madde var, ben yokum. Her gün insanlar mermi mi yiyor? Aile babası akşam evine dönerken şuradan bir kilo mermi alayım da çocukları sevindireyim mi diyor? Saçma!
Soru:
Saçma deme. Mermi ile tavşan vurursun, keklik vurursun, eti yenen her türlü uçarı ve kaçarı vurursun. Vura vura enflasyonu indirmek de bir yol ve yöntem değil mi?
Cevap:
Anlayamadım.
Soru:
Mermi, mermi sayın mermi, vurucu mermi, delici mermi işine gelmeyince anlamaza yatıyorsun. Yoksa sen de mi “enflasyonla mücadeleyi beka meselesi yapmış”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yabancılar oynadı! Cimbom berabere! 01 Aralık 2023 | 174 Okunma Tüküreyim o futbolcunun dolarına! 29 Kasım 2023 | 438 Okunma Gitti gitti nereye gitti! 27 Kasım 2023 | 227 Okunma Acı yalan sarmalı! 26 Kasım 2023 | 145 Okunma Yıkayan ile yıkanan! 24 Kasım 2023 | 177 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar