Mahkemeye yüzlerce tanık getireceğim!

Seven, destekleyen, kendi yazıyormuş gibi hisseden her yaştan, her meslekten, her düşünceden, hatta iktidar partisine oy vermiş olanlardan bile ne kadar çok insan varmış. Mahkemeye; “Sayın Hakim… Biz bu yazarı...

Seven, destekleyen, kendi yazıyormuş gibi hisseden her yaştan, her meslekten, her düşünceden, hatta iktidar partisine oy vermiş olanlardan bile ne kadar çok insan varmış. Mahkemeye; “Sayın Hakim… Biz bu yazarı tanırız, ne olup olmadığını biliriz” diyecek yüzlerce tanık getireceğim.
Avukatlarıma soracağım.
Savcı aleyhimize konuşan 12 gizli tanık bulmuş. Benim ise açık kimliğiyle lehimde tanıklık yapacak kaç kişi getirme hakkım var?
E. Posta’yı açıyorum:
Yüzlerce mektup.
Biz seni biliyoruz.
Sokağa çıkıyorum:
Bu çamur sana yapışmaz.
Telefonum çalıyor:
Bilmediğim bir numara.
Açıyorum.
Kelimelerine ipotek koymadan konuşan bir hanım: “Benim adım (…….), 60 yaşındayım. Emekli Kurmay Albay eşiyim. Kocamı Ergenekon Davası sanığı olarak gözaltına almışlardı. Ben Ziraat Bankası şubesinde memur olarak çalışıyordum. Beni de Erzurum Ziraat Bankası’na sürgün ettiler. Siz o sırada VATAN Gazetesi’nde yazıyordunuz: ‘Bu banka çalışanı hanımın ne suçu var… Hukuksuzluktur’ diyen yazıları günlerce sürdürdünüz. Kampanya başlatınız. Beni şahit olarak yazdırın. Geleyim Sayın Hakim’e herkesin Fetullah’a selam durduğu günlerde siz onun düzenine karşı çıktınız, anlatayım…”

★★★

Kapının zili ötüyor:
Açıyorum.
Mahallemizin sakini.
İstanbul Emniyeti Organize Suçlarlar Mücadele Dairesi eski Müdürü Adil Serdar Saçan.
Buyur içeri diyorum.
Hayır girmeyeceğim.
Bir diyeceğim var, söyleyip gideceğim: “Aynı mahalleliyiz. Bu sokağın bir ucunda Milli Gazete yazarı Mehmet Şevket Eygi, diğer ucunda SÖZCÜ yazarı sen oturuyorsun. Biz seni yıllardır, sadece yazılarından değil, mahalle yaşantından, ne yaptığından, ne ettiğinden, sana kimlerin gelip, kimlerin gittiğinden, ne giyip, ne içtiğine kadar biliyoruz. Senin Fetullahçı olmadığına ben ve mahalleli şahitlik ederiz…”
Teşekkür ediyorum.
Masama dönüyorum.
Gazeteyi açıyorum:
Birinci sayfada haber.
FETÖ kumpasının ilk mağdurlarından Emekli Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok konuşmuş. Resmini de koymuşlar: “Komutanlarımız bize selam vermeye korkarken Necati Doğru ve Emin Çölaşan FETÖ’ye karşı savaşıyordu. FETÖ’nün en güçlü olduğu dönemlerde, en çok eleştiren yazarların başında onlar geliyordu…”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yabancılar oynadı! Cimbom berabere! 01 Aralık 2023 | 172 Okunma Tüküreyim o futbolcunun dolarına! 29 Kasım 2023 | 431 Okunma Gitti gitti nereye gitti! 27 Kasım 2023 | 221 Okunma Acı yalan sarmalı! 26 Kasım 2023 | 141 Okunma Yıkayan ile yıkanan! 24 Kasım 2023 | 177 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar