Baronu kaçırtan..!

Patent üretmede çok hantalız. Yılda milyon kişi başına yaklaşık 4 patent üretiyoruz. İleri ülkelerde 2000 civarında. 500 kat fazla. Unutturmada hızlıyız. Uyutmada birinci. Gizlemede en iyi biziz. 15 gün...

Patent üretmede çok hantalız. Yılda milyon kişi başına yaklaşık 4 patent üretiyoruz. İleri ülkelerde 2000 civarında. 500 kat fazla.
Unutturmada hızlıyız.
Uyutmada birinci.
Gizlemede en iyi biziz.
15 gün önce Cumhurbaşkanı’ndan muhtara, Adalet Bakanı’ndan karakol komiserine, en çok serveti olan zengininden en yoksulumuza “kıyamet koparmalıyız” denilecek bir haber yayınlandı.
Haber şuydu:
Uyuşturucu baronu ve seri cinayetlerin azmettiricisi Naci Zindaşti, uzun süredir aranıyordu. Polisin başarılı takibi sonunda yakalandı.
Silivri Cezaevi’ne konuldu.
Fakat hakim kararı ile gece saat 23.30’da cezaevinden serbest bırakıldı. Soruşturma savcısı karara itiraz etti. Tekrar tutuklanmasını istedi. Tekrar tutuklansın diye karar çıktı fakat İran asıllı uyuşturucu baronu gece karanlığında kaçıp gitti.

★★★

Haber burada bitmedi.
“Kıyametimiz Gelmiştir” diye bağırılacak bölüm haberin ikinci kısmıydı:
AKP’li bir milletvekili uyuşturucu baronunu serbest bırakan hakimi, baskı altına alıp korkuttu. Sürekli telefon etti, “onu serbest bırak” dedi. Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSK) serbest bırakan hakim hakkında soruşturma başlattı, görev yerini değiştirdi. Hakim ifadesinde; “Eski bir milletvekili beni sürekli aradı ve bu şahsın mutlaka tahliye edilmesi yönünde telkinde, baskıda bulundu. Devletin bu konuda duyarlılığı olduğunu belirtti” dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yabancılar oynadı! Cimbom berabere! 01 Aralık 2023 | 172 Okunma Tüküreyim o futbolcunun dolarına! 29 Kasım 2023 | 431 Okunma Gitti gitti nereye gitti! 27 Kasım 2023 | 221 Okunma Acı yalan sarmalı! 26 Kasım 2023 | 141 Okunma Yıkayan ile yıkanan! 24 Kasım 2023 | 177 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar