Adnan Hoca'nın sırrı!

Koyu bir magazin haberciliğine dönüştü. Ve “Allah senden razı olsun Reis…” propagandasına çevrildi. Ayıptır. Aymazlıktır. Gafil kalmaktır. Önceki gün ve dün yayınlanan gazete ve TV...

Koyu bir magazin haberciliğine dönüştü. Ve “Allah senden razı olsun Reis…” propagandasına çevrildi.
Ayıptır.
Aymazlıktır.
Gafil kalmaktır.
Önceki gün ve dün yayınlanan gazete ve TV haberlerine bakın: Çok parası vardı, genç güzel kadınları “turnikeden” geçiriyordu. 100 odalı boğaz konaklarında oturuyordu. Villasının içinde 127 gizli kamera bulundu. Her biri sıfır kilometrede 15 lüks araba sahibiydi. Aylık kazancı 10 milyon doları bulmuştu. Onun istediği tipte elmacık kemikleri çıkık, dudakları dolgun kedicik olabilmek için kadınlar 60-70 bin TL ödenerek estetik ameliyattan geçiriliyordu. 86 şirketi vardı. Hayali ihracat yapıyor, kara para aklıyordu. Önceleri Fetullah’a sövüyordu, FETÖ’cü bir savcı onun açığını yakaladı ve Adnan Oktar kendi TV’sinde  Fetullah’ı övmeye, göklere çıkartmaya başladı. 2010 yılından beri FETÖ lehine çalışıyordu.
Çok salçalı haberler.
Hepsi polisten ve savcıdan alınmış bu haberler;  “Adnan Hoca gerçeği nedir?” sorusunu açıklamıyor.

* * *

Bu toplum.
Bu polis.
Bu adalet.
Bu siyaset.
Bu İstanbul.
Zengin, varlıklı, okumuş, kültürlü, etkili, sözü geçen insanların mekanı bu İstanbul Boğaziçi, böyle bir adamı 30 yıl boyunca niçin var etti, yaşattı, “din bilgini hoca mertebesine” çıkardı? Meclis Kütüphanesi onun 72 kitabını niçin kitaplığına koydu? Bu kitapları Meclis üyesi milletvekili kimler okudu? Suçlu olarak konulduğu hapishaneden aklanarak nasıl kurtuldu? Şizofren teşhisiyle yatırıldığı akıl hastanesinden “aklı da yerinde fikri de…” raporu alıp nasıl çıktı?
Bu adamın sırrı nedir?
Kızlarını ve oğullarını bu adama kaptırmış varlıklı anneler ile babalar; “Dini, Allah’ı, Peygamber’i kullanıyordu. Kendini çocuklarıma peygamber olarak tanıttı. Kızım, 15 yaşındayken bu adamın ağına düşürüldü. Ne yaptıysak kurtaramadık. Çok acı çektim. Beyin yıkıyor. Aldatıyor. Kandırıyor. İkna gücü var” diye anlatıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yabancılar oynadı! Cimbom berabere! 01 Aralık 2023 | 172 Okunma Tüküreyim o futbolcunun dolarına! 29 Kasım 2023 | 431 Okunma Gitti gitti nereye gitti! 27 Kasım 2023 | 221 Okunma Acı yalan sarmalı! 26 Kasım 2023 | 141 Okunma Yıkayan ile yıkanan! 24 Kasım 2023 | 177 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar