Fitne ve vesvese

Zor anlarda sizi neyin ya da kimlerin koruyacağına dair bir fikriniz yoksa, o anlar geldiğinde bunu düşünecek ya da bulacak zamanınız zaten olmaz. O an rüzgar nereden esiyorsa onun önünde savrulur gidersiniz. Kodları bozulmuş bir...

Zor anlarda sizi neyin ya da kimlerin koruyacağına dair bir fikriniz yoksa, o anlar geldiğinde bunu düşünecek ya da bulacak zamanınız zaten olmaz. O an rüzgar nereden esiyorsa onun önünde savrulur gidersiniz.

Kodları bozulmuş bir coğrafyada, her şeyi sil baştan inşa etmek mümkün olsa, her şey ne kadar kolay olurdu. Ne böyle bir şey mümkün, ne de bu coğrafyanın kodlarını yeniden yazacak bir umut var ortada.

Gerçekle aramızdaki mesafenin bu denli kısa olması can yakıcı. Ancak hal böyle. Yakıcı gerçek, oracıkta kendisini kabullenmemizi bekliyor tüm acımasızlığı ile.

Önümüzdeki dönemin zorluğuna dair bir fikrimiz olsun diye örnek arıyorsak, yanı başımızda ya da biraz ötemizde onlarcası var. Her geçen gün daha yakıcı hale geliyorlar. Bunlar karşısında neye ne kadar hazır olduğumuz bir yana, içinde sürüklenmeye bu kadar gönüllü görünmek bile can sıkıcı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İstikrarsızlığın kaynağı Erdoğan mı? 18 Nisan 2016 | 1.242 Okunma İslam dünyası daha ne yaşamalı! 16 Nisan 2016 | 316 Okunma Obama mı Erdoğan mı merak ediliyor? 02 Nisan 2016 | 638 Okunma Erdoğan, Türkiye ve özgüven 31 Mart 2016 | 645 Okunma Olağan şüpheli Erdoğan! 24 Mart 2016 | 4.571 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar