Spor da marifet iltifata tabidir

Alanlarında üstün başarı elde etmiş ve Türk Milleti’nin kabiliyetlerini dünyaya en iyi şekilde göstermiş, bayrağımızı göndere çekmiş, İstiklal Marşı’mızı dinletmiş...

Alanlarında üstün başarı elde etmiş ve Türk Milleti’nin kabiliyetlerini dünyaya en iyi şekilde göstermiş, bayrağımızı göndere çekmiş, İstiklal Marşı’mızı dinletmiş elit sporcularımızın onurlandırılması, yalnızca onları ödüllendirmek için değil, aynı zamanda arkadan gelecek yeni yetenekleri, yeni elit sporcu adaylarını da motive etmek ve yaptıkları spora daha sıkı sarılmalarını sağlamak içindir de.

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Mustafa V. Koç Spor Ödülü Jüri Başkanı, Mustafa’nın değerli eşi Caroline N. Koç, amaçlarını; kendisi gibi spora tutkusu ve yeteneği olan gençleri desteklemek ve Mustafa’nın karakterinin önemli bir parçası olan sportmenliği ve etik değerleri teşvik etmek olarak açıkladı.
1

Mustafa’nın, sporun birleştirici gücüne inandığını, dostluğu ve dayanışmayı geliştirmesini çok önemsediğini, sadece kazanmak için yarışmadığını, sportmenlik değerlerini başarının önünde tuttuğunu, Fair Play, centilmenlik, zarafet, rakibine, izleyiciye ve oyunun kendisine saygı, evrensel etik değerlere bağlılık, başkalarıyla değil kendinle yarışmak, hiçbir koşulda pes etmemek, hep daha iyisini hedeflemek anlayışının, Mustafa’yı Mustafa yapan değerler olduğunu vurguladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yüzde 1’le, yüzde 2 ile değişen rejim, yüzde 1’le, yüzde 2 ile yine değişir 30 Temmuz 2018 | 986 Okunma Yüzde 1’le, yüzde 2 ile değişen rejim, yüzde 1’le, yüzde 2 ile yine değişir 29 Temmuz 2018 | 50 Okunma Türkiye masumiyetini kaybetti 13 Mayıs 2018 | 1.036 Okunma Geldikleri gibi giderler ve asla pes etmememin abidesi; kartal istimbotu 25 Mart 2018 | 421 Okunma Cumhurbaşkanı'na hakaret ve tehdit davasından beraat ettim 13 Şubat 2018 | 1.410 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar