Ziya Selçuk’un çok ilginç ve dokunaklı hikayesi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk dikkatle ve umutla takip ettiğim, ceberrut bürokrasi geleneğini aşmak isteyen, Türkiye’nin en önemli sorunu olan eğitimde herkese ‘acaba bu kez başarabilir miyiz?’ dedirten bir isim...

Hiçbir şeyi laf olsun ya da adet yerini bulsun diye yapmıyor. Kelimeleri eğip bükmüyor. Bana çok sahici, çok samimi geliyor. O nedenle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kendisinden bir akşam yemeği daveti alınca zevkle ve merakla gittim.

"20 YAŞINA KADAR HİÇBİR KADINLA KONUŞMADIM"

Yemek sürerken sahneye geldi Selçuk ve sözlerine şöyle başladı: "Benim gibi 20 yaşına kadar hiçbir kadınla konuşmamış biri için bu akşam sizlere hitap etmek anlamlı ama bir o kadar da heyecan verici…"

Bir an yanlış duyuyorum zannettim. 20 yaşına kadar hiçbir kadınla konuşmamış mı Ziya Selçuk? Bu bilinen bir bilgi mi? Bizim masayı yokladım, herkes şaşkın, internete baktım bir şey göremedim. Yani koskoca Milli Eğitim Bakanı 20 yaşına kadar nasıl olur da karşı cinsten biriyle konuşmaz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan'ın zaferi ve CHP'de yaşanacaklar... 29 Mayıs 2023 | 1.558 Okunma Anneme dair… 28 Mayıs 2023 | 394 Okunma Dört bir yandan kuşattılar 25 Mayıs 2023 | 906 Okunma Millet İttifakı ve Selahattin Demirtaş meselesi 22 Mayıs 2023 | 1.085 Okunma Sinan Oğan kilit bir siyasi aktör mü hakikaten? 19 Mayıs 2023 | 719 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar