YSK toplantısında neler yaşandı? Süreç nasıl işleyecek?

YSK, AK Parti'nin KHK'lıların oy kullanmasına yönelik itirazı dışındaki başlıkları değerlendirmeye değer buldu ve dün inceleme süreci başladı. Peki bu ne demek oluyor? YSK neyi, nasıl inceliyor?...

YSK, AK Parti’nin KHK’lıların oy kullanmasına yönelik itirazı dışındaki başlıkları değerlendirmeye değer buldu ve dün inceleme süreci başladı. Peki bu ne demek oluyor? YSK neyi, nasıl inceliyor? Dışarının gerginliği içeriye yansıyor mu? İlk gün neler yaşandı ve bundan sonraki süreç nasıl işleyecek?

Bu soruları tüm bu süreçlerin içinde yer alan AK Parti’nin YSK temsilcisi Recep Özel, CHP’nin YSK temsilcisi Mehmet Hadimi Yakupoğlu ve MHP’nin YSK temsilcisi Kürşat Türker Ercan’a sordum.

Size genel olarak işleyişi ve içeride yaşananları aktaracağım. AK Parti’nin hangi başlıkları en güçlü argüman olarak gördüğünü, YSK’nın bunlara olası cevabını, toplantının genel havasını anlatacağım.

İş dünyasının konuştuğu iddia

Önce şununla başlayayım: Günlerdir bana telefonlar ve e-mailler geliyor. Nereye gitsem, iş dünyasının en tanınmış isimlerinden, akademi ve bürokrasinin birçok önemli şahsiyetine kadar onlarca kişi birçok söylentiyi dillendiriyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan'ın zaferi ve CHP'de yaşanacaklar... 29 Mayıs 2023 | 1.558 Okunma Anneme dair… 28 Mayıs 2023 | 394 Okunma Dört bir yandan kuşattılar 25 Mayıs 2023 | 906 Okunma Millet İttifakı ve Selahattin Demirtaş meselesi 22 Mayıs 2023 | 1.085 Okunma Sinan Oğan kilit bir siyasi aktör mü hakikaten? 19 Mayıs 2023 | 719 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar