Yavuz Selim Demirağ saldırısındaki tuhaflıklar

Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ'ın beyzbol sopalarıyla korkunç şekilde dövülmesine hem çok üzüldüm hem de Demirağ'ın yaşadıkları ve sonrasındaki "iyi saatte olsunlar" tarzı tuhaflıklar beni derinden kaygılandırdı...

Bu hadiseyi birkaç gündür içeriden bilgilerle ve önemli yetkililerle konuşarak araştırıyorum. Burnuma gelen kokular Türkiye’nin istikbali bakımından çok rahatsız edici.

2020’lere giderken ülkemiz "iyi saatte olsunlar" olgusunun pençesinden yine kurtulamıyor. Dönüyoruz, dolaşıyoruz aynı yere geliyoruz. Bir girdap bu.

Bir köşe yazarı gece televizyon programından çıkıp evine gidiyor ve evinin kapısında bir grup tarafından ölesiye dövülüyor. Canını zor kurtarıyor. Bu olayın bir benzeri geçmişte gazeteci İlhami Soysal’ın da başına gelmişti.

Demirağ halen hastanede ve bu saldırıyı yapanlar yakalandıktan sonra karakoldan "tuhaf" şekilde serbest bırakıldılar.

Savcı Bey saldırganların ifadelerini bile alma gereği duymadan, Demirağ’ın "hayati tehlikesi olmadığı" gerekçesiyle bu kişilerin salıverilmesi talimatı verdi.

YALNIZCA KINAMAKLA GEÇİŞTİRİLEMEZ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan'ın zaferi ve CHP'de yaşanacaklar... 29 Mayıs 2023 | 1.558 Okunma Anneme dair… 28 Mayıs 2023 | 393 Okunma Dört bir yandan kuşattılar 25 Mayıs 2023 | 906 Okunma Millet İttifakı ve Selahattin Demirtaş meselesi 22 Mayıs 2023 | 1.085 Okunma Sinan Oğan kilit bir siyasi aktör mü hakikaten? 19 Mayıs 2023 | 719 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar