Siyaseti karıştıran ziyareti SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na sordum

"Erken seçim bekliyor musunuz?" diye sordum, "Hayır ancak 2022’nin sonundan itibaren seçim gündeme gelebilir" diye düşünüyorum, karşılığını verdi ve şunları söyledi: "Bizim kapımız herkese açık Nagehan Hanım. Herkesle konuşuruz."

Önceki gün kulislerde bomba etkisi yaratan bir buluşma yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Milli Görüş’ün sembol isimlerinden, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ü evinde ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı ziyaretin ardından dün yaptığı açıklamada "Sayın Asiltürk benim bir büyüğümdür. Benim ziyaretim hem bir nezaket ziyareti hem de bu ittifak meselesinde yani bir seçim ittifakı mı olur veya geleceğe yönelik biz bir terörle mücadele verirken her türlü desteğin bizim yanımızda olması lazım. Yalnızlığı hissetmememiz lazım" dedi. Bu açıklama ile Saadet Partisi’ni Cumhur İttifakı'nda görmek istediğini bir kez daha beyan etmiş oldu.

Peki Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu bu ziyarete ve Cumhurbaşkanı'nın sözlerine nasıl bakıyor? Oğuzhan Asiltürk ile Millet İttifakı nedeniyle anlaşmazlık yaşadığı söyleniyor, bu iddia doğru mu? Yeni ittifaklar için kapıyı açıyor mu?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan'ın zaferi ve CHP'de yaşanacaklar... 29 Mayıs 2023 | 1.556 Okunma Anneme dair… 28 Mayıs 2023 | 388 Okunma Dört bir yandan kuşattılar 25 Mayıs 2023 | 904 Okunma Millet İttifakı ve Selahattin Demirtaş meselesi 22 Mayıs 2023 | 1.083 Okunma Sinan Oğan kilit bir siyasi aktör mü hakikaten? 19 Mayıs 2023 | 716 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar