Sabri Uzun ve yeniden tutuklanan Cumhuriyet çalışanları

Geçtiğimiz çarşamba YSK’daki işleyişi ve genel havayı anlattığım yazımdan sonra güzeller güzeli yeğenimiz Çisem Öznur’un düğünü için ailece İzmir’e gittik. Son 5 günü yoğun şekilde evlilik etkinlikleriyle geçirdim...

Hem bunları hem de İzmir’den izlenimlerimi ve gözlemlerimi ayrıca yazacağım ama bugün geçen hafta içinde yaşanan ve asla tasvip edilemeyecek birkaç gelişmeye temas etmek istiyorum.

FETÖ ile mücadelesi herkes tarafından bilinen emekli polis şefi Sabri Uzun’un FETÖ’ye yardım ve yataklıktan tutuklanması büyük bir yanlış. Bu, ancak bir kara mizah örneği olabilir.

26 Nisan Cuma gecesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Habertürk TV’ye konuk olduğu programda ben de olacaktım fakat sevgili Çisem’in düğünü aynı geceye denk geldiği için maalesef katılamadım.

O PROGRAMDA SOYLU’YA ŞUNU SORACAKTIM…

Şayet orada bulunsam Soylu’ya başında bulunduğu teşkilatın kıdemli üyelerinden Sabri Uzun’un FETÖ’den tutuklanması ile ilgili kanaatini soracak ve şunu da ekleyecektim: Türk devletinin FETÖ ile haklı mücadelesinin içini boşaltmak bu değilse ne olabilir Sayın Bakan?

Elbette Sabri Uzun’un malum “tweet”leri saçmalık. Psikolojisinin bozuk olduğu uzun süredir zaten güvenlik bürokrasisi çevrelerinde konuşuluyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan'ın zaferi ve CHP'de yaşanacaklar... 29 Mayıs 2023 | 1.558 Okunma Anneme dair… 28 Mayıs 2023 | 394 Okunma Dört bir yandan kuşattılar 25 Mayıs 2023 | 906 Okunma Millet İttifakı ve Selahattin Demirtaş meselesi 22 Mayıs 2023 | 1.085 Okunma Sinan Oğan kilit bir siyasi aktör mü hakikaten? 19 Mayıs 2023 | 719 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar