Rus Bakan ve Doğu Perinçek ile ilginç bir akşam yemeği…

Habertürk Gazetesi Yazarı Nagehan Alçı'nın bugünkü (28.09.2022)''Rus Bakan ve Doğu Perinçek ile ilginç bir akşam yemeği…'' başlıklı yazısı.

Doğu Perinçek'in siyasi fikirlerine çok uzak bir insanım ama kabul etmemiz gerekir ki Türk siyasetinde Perinçek diye bir olgu var. Doğu Bey yıllardır aynı şeyleri büyük bir kararlılık ve inançla savunuyor, kendine karşıt fikirdekilerle bıkıp usanmadan tartışıyor ve bana hep sanki bir 'paralel evrende' yaşıyor gibi geliyor. Vatan Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan'dan Salı akşamı için Doğu Perinçek adına bir davet alınca çok ilgimi çekti. Beni Mandarin Oriental Bosphorus Otel'de Rusya Federasyonu Moskova Hükümeti Dış Ekonomik ve Uluslararası İlişkiler Bakanı Sergey Çeryomin ve beraberindeki heyetin katılacağı bir yemeğe davet ediyordu. Türkiye, Rusya ve Ukrayna arasında arabuluculuk yaparken, Erdoğan ve Putin bu kadar yakınlaşmışken acaba Bakan neler diyecek? Batı Rusya'ya izolasyon uygularken Putin'in bakanı son durumu nasıl yorumlayacak?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan'ın zaferi ve CHP'de yaşanacaklar... 29 Mayıs 2023 | 1.558 Okunma Anneme dair… 28 Mayıs 2023 | 394 Okunma Dört bir yandan kuşattılar 25 Mayıs 2023 | 906 Okunma Millet İttifakı ve Selahattin Demirtaş meselesi 22 Mayıs 2023 | 1.085 Okunma Sinan Oğan kilit bir siyasi aktör mü hakikaten? 19 Mayıs 2023 | 719 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar