Pandeminin yorgun savaşçısı yeme-içme sektöründe son durum ne?

Pandeminin en çok vurduğu sektörlerden biri yeme-içme sektörü. Restoranlar, kafeler aylarca kapalı kaldı. Vaka sayıları arttıkça topun ağzında ilk onlar oluyor. Her yükselişte gözler buraya dönüyor.

Pandeminin en çok vurduğu sektörlerden biri yeme-içme sektörü. Restoranlar, kafeler aylarca kapalı kaldı.

Vaka sayıları arttıkça topun ağzında ilk onlar oluyor. Her yükselişte gözler buraya dönüyor. Bu sektör için böyle bir salgına yakalanmak hem maddi hem manevi olarak çok zor olsa gerek.

Yine dünya çapında vakalar yükseliyor. Paris’in bazı bölgelerinde, Barcelona’nın bir kısmında restoranlar, kafeler yeniden bir süreliğine kapandı.

Bizde henüz bir yasak kararı yok. Olacağına dair bir emare de yok. Ancak genel havadan ilk etkilenen yerler buralar. Acaba kapalı kaldıkları süre boyunca kaybettikleri rakamları yakalayabildiler mi?

Gece 12’den sonra müzik yasağı da devam ediyor. Bu uygulama gece hayatını bitme noktasına getirdi deniyor.

Öyle mi gerçekten? Acaba restoranlar 12 sonrası müzik yasağından nasıl etkileniyor?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan'ın zaferi ve CHP'de yaşanacaklar... 29 Mayıs 2023 | 1.558 Okunma Anneme dair… 28 Mayıs 2023 | 394 Okunma Dört bir yandan kuşattılar 25 Mayıs 2023 | 906 Okunma Millet İttifakı ve Selahattin Demirtaş meselesi 22 Mayıs 2023 | 1.085 Okunma Sinan Oğan kilit bir siyasi aktör mü hakikaten? 19 Mayıs 2023 | 719 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar