Okuduğunu çarpıtmak üzerine

Fatih Altaylı uzun zamandır sık sık köşesinden bana takılıyor ve laf atıyor. Bu işi artık seriye bağladı. Dün yine kulaklarımı çınlatmış.

Bu kaçıncı oldu, sayamadım. Ama hiç rahatsız değilim. Medya aleminde bu tür takılmalar mesleğin tadı tuzudur.

Önceki seferlerde kendisine cevap vermemiştim ama dünkü yazısına artık ben de “Pes” dedim. Benim yazdığım şeyi apaçık çarpıtmış. Hatta yazımda ifade ettiğimin tam zıttını ben yazmışım gibi anlatmış.

Altaylı’ya göre ben şöyle yazmışım: “Özgürlük ve Hukuk Partisi’nde Ali Babacan eşitler arasında birinci olacak”

Oysa yazdığım şey kurulan bu cümlelerin tamamen asparagas olduğu yönündeydi.

Babacan’ın başında olacağı Özgürlük ve Hukuk Partisi’nde 5 kişilik karar komisyonu olacağı yanlış bilgidir. Babacan’ın bu komisyon içinde “eşitler arasında birinci ve komisyon sözcüsü” olduğu da yanlış bilgidir. Yazdığım bu.

Galiba sevgili meslektaşım Altaylı’da okuduğunu farklı yansıtmak noktasında bir problem var. Daha önce başka mevzularda da okuduğunun tam aksine şeyler yazmıştı. Nezaketten ses etmemiştim ama dünkü yazısıyla kendi alanında bir rekor kırdı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan'ın zaferi ve CHP'de yaşanacaklar... 29 Mayıs 2023 | 1.558 Okunma Anneme dair… 28 Mayıs 2023 | 394 Okunma Dört bir yandan kuşattılar 25 Mayıs 2023 | 906 Okunma Millet İttifakı ve Selahattin Demirtaş meselesi 22 Mayıs 2023 | 1.085 Okunma Sinan Oğan kilit bir siyasi aktör mü hakikaten? 19 Mayıs 2023 | 719 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar