Muharrem İnce DSP'nin başına mı geçecek?

CHP'den DSP'ye geçişler arttıkça kulisler kaynamaya başladı. Malum CHP ve muhalefet denince akla Muharrem İnce geliyor...

CHP’den DSP’ye geçişler arttıkça kulisler kaynamaya başladı. Malum CHP ve muhalefet denince akla Muharrem İnce geliyor. Dün bana başta canlı yayında Ebru Baki olmak üzere birçok kişi aynı soruyu sordu: “Acaba CHP’de aradığını bulamadığı için Muharrem İnce de DSP’ye mi gidecek? Genel Başkan mı olacak?”

Ben bu sorunun cevabını iki tarafta da aradım. Önce DSP. Zira diyelim İnce gitmek istedi, DSP buna nasıl bakar?


Muharrem İnce

İNCE’DEN 4-5 KAT DONANIMLI İSİMLER VAR

Genel Başkan Yardımcısı Uğur Gürel çok açık bir şekilde olumsuz yanıt verdi: “Muharrem İnce’yi Muharrem İnce yapan DSP değil. Üstelik bizim kendi kadrolarımızda Muharrem İnce’nin 4-5 katı daha donanımlı isimler var.”

CHP’nin ileri gelenlerine sorduğumda ise “Gitmez. CHP’yi bırakmaz. Onun amacı CHP içinde iktidar olmak. Meydanı hiç Kılıçdaroğlu’na bırakır mı?” dediler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan'ın zaferi ve CHP'de yaşanacaklar... 29 Mayıs 2023 | 1.556 Okunma Anneme dair… 28 Mayıs 2023 | 388 Okunma Dört bir yandan kuşattılar 25 Mayıs 2023 | 904 Okunma Millet İttifakı ve Selahattin Demirtaş meselesi 22 Mayıs 2023 | 1.082 Okunma Sinan Oğan kilit bir siyasi aktör mü hakikaten? 19 Mayıs 2023 | 716 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar