İBB ve CHP neden iktidarın ekmeğine yağ sürüyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Şeb-i Arus töreninin yankıları artarak sürüyor. Bu bağlamda Türkçe Ezan ve Türkçe Kur’an tartışmaları yeniden gündemde

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Şeb-i Arus töreninin yankıları artarak sürüyor.

Bu bağlamda Türkçe Ezan ve Türkçe Kur’an tartışmaları yeniden gündemde.

Ben hem İBB ve Ekrem İmamoğlu çerçevesinde yaşananları hem de CHP genelinde uyuşturucu ticareti ve organ mafyası meselesini inanmakta zorlanarak izliyorum. Tam bir komedi bu olanlar.

Acaba İmamoğlu ve CHP, iktidara ve Cumhur İttifakı'na hizmet etmek üzere mi programlandı bu aralar?

Gerçekten anlamakta zorlanıyorum.

Hele ki muhafazakar-sağ bir aile kökeninden gelen Ekrem İmamoğlu böyle bir yanlışa nasıl göz yumar? Bu büyük hatayı nasıl yapar? Akıl tutulması adeta.

Bu işin arka planında neler var diye soruşturdum. CHP içindeki kaynaklardan kesin olarak öğrendiğime göre Ekrem İmamoğlu bu törenin içeriğini bilmiyormuş ve haberler patlayana kadar da izlememiş.

E iyi de Ekrem Bey kusura bakmasın ama bu durum da son derece tuhaf.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan'ın zaferi ve CHP'de yaşanacaklar... 29 Mayıs 2023 | 1.558 Okunma Anneme dair… 28 Mayıs 2023 | 394 Okunma Dört bir yandan kuşattılar 25 Mayıs 2023 | 906 Okunma Millet İttifakı ve Selahattin Demirtaş meselesi 22 Mayıs 2023 | 1.085 Okunma Sinan Oğan kilit bir siyasi aktör mü hakikaten? 19 Mayıs 2023 | 719 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum