Eski Türkiye'nin günahlarını FETÖ üzerinden temize çekmek

FETÖ bu ülkeye sayısız fenalık yaptı. Somut delil ve olayların etrafına sahte deliller üretti, çok önemli davaları sulandırdı, gerçek bir temizlenmeyi engelledi, yalancı tanıklar buldu, korkunç bir...

FETÖ bu ülkeye sayısız fenalık yaptı. Somut delil ve olayların etrafına sahte deliller üretti, çok önemli davaları sulandırdı, gerçek bir temizlenmeyi engelledi, yalancı tanıklar buldu, korkunç bir kumpas örgütü olarak devletin kurumlarını sardı, Türkiye tarihinin en kanlı darbesi olacak bir girişimde bulundu, yüzlerce kişiyi hunharca katletti.

Öte yandan bu devletin içine konuşlanmış tek suç örgütü FETÖ olmadığı gibi, bütün yanlışlıklar da onunla başlamadı. Aksine, var olan yanlışlar olmasa bu kadar azgın ve güçlü bir FETÖ de olamazdı.

Halbuki şimdi bakıyorum, herkes sütten çıkmış ak kaşığa dönmüş! Sanki FETÖ öncesinde devlet pür-i pak bir yapıydı! Eski askeri darbeleri bile FETÖ yaptı, demeye başladılar. El insaf! Son iddia şu: Meğer 28 Şubat’ı Kemalizm adına hareket eden darbeci generaller değil, Fethullahçı polisler yapmış!

O GÖRÜNTÜLERİ YAYINLAMANIZ İÇİN KAFANIZA SİLAH MI DAYADILAR?

Yahu bu FETÖ elemanlarının suçları zaten ortada. Ancak onların suçları üzerinden 28 Şubat darbesinin aktörleri kendilerini temize çekemezler. Neymiş? Müslüm Gündüz’le ilgili görüntüleri bugün FETÖ’den tutuklu polisler organize etmiş! İyi de o görüntüleri büyük bir iştahla ekranlarda döndürün diye başınıza silah mı dayadılar? Her gün Erbakan’a karşı o iğrenç manşetleri atın diye size bunlar mı baskı yaptı? MGK kararlarını da mı bunlar hazırladı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan'ın zaferi ve CHP'de yaşanacaklar... 29 Mayıs 2023 | 1.558 Okunma Anneme dair… 28 Mayıs 2023 | 394 Okunma Dört bir yandan kuşattılar 25 Mayıs 2023 | 906 Okunma Millet İttifakı ve Selahattin Demirtaş meselesi 22 Mayıs 2023 | 1.085 Okunma Sinan Oğan kilit bir siyasi aktör mü hakikaten? 19 Mayıs 2023 | 719 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar