Emine Erdoğan'ın sözleri

"Katiller ile mafya babaları ve zorbalar rol model gibi lanse edilmesin." Peki 85 milyon yurttaşın üzerinde ittifak ettiği nadir cümlelerden biri olan bu cümlenin medyada yeterince hakkı verildi mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan’ın 25 Kasım’da düzenlenen bir panelde yaptığı konuşmada söyledikleri Türkiye’de yaşayan 85 milyon yurttaşın müşterek hislerine ayna tuttu.

Emine Hanım AK Partilisi MHP’lisi CHP’lisi İYİ Partilisi, hangi siyasi görüşten olursa olsun herkesin, yani 85 milyon insanı ihtiva eden Türkiye toplumunun sesi oldu.

"Katiller ile mafya babaları ve zorbalar rol model gibi lanse edilmesin" cümlesini duyan herkes birbirine Sayın Erdoğan’ın konuşmasını gönderdi.

Çok farklı kimlikler ve düşüncelere sahip insanlar ortak duygularını dillendirdikleri iletişim platformlarında hep bu konuşmayı paylaştılar.

SMS’lerden Whatsapp yazışmalarına FaceTime’lerden sosyal medya paylaşım gruplarına kadar her türlü iletişim kanalında son iki gündür bu konuşma vardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan'ın zaferi ve CHP'de yaşanacaklar... 29 Mayıs 2023 | 1.558 Okunma Anneme dair… 28 Mayıs 2023 | 394 Okunma Dört bir yandan kuşattılar 25 Mayıs 2023 | 906 Okunma Millet İttifakı ve Selahattin Demirtaş meselesi 22 Mayıs 2023 | 1.085 Okunma Sinan Oğan kilit bir siyasi aktör mü hakikaten? 19 Mayıs 2023 | 719 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar