Ekrem İmamoğlu bu derbiye asla gitmemeli

Nagehan Alçı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sağduyulu davranmaya davet ederek 14 Nisan Pazar günü saat 19'da Fenerbahçe-Galatasaray derbisine gitmeye hazırlanan Ekrem İmamoğlu ve ekibinin programlarını iptal etmesini istiyor. Alçı, Ekrem İmamoğlu'nun bu programı gerçekleştirmesi durumunda toplumsal gerilimin zirveye taşınacağını şöyle açıkladı...

Ekrem İmamoğlu'nun yapacağı İzmir mitingi ile ilgili yazımı okurlarım hatırlayacaklardır. Tunç Soyer ve Ekrem İmamoğlu İzmir'de milyonlarca kişiye beraber hitap edeceklerdi.

İmamoğlu o coşkulu mitingde fiilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ilan edilecekti.

Ben bu haberi duyar duymaz böyle bir mitingin inanılmaz bir yanlış olacağını ve toplumsal gerilimi tepeye vardıracağını ifade etmiştim.

Neyse ki CHP içinde sağduyu galip geldi ve özellikle Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerinde müdahalesiyle bu akla aykırı İzmir mitingi iptal edildi.

Şimdi tıpkı İzmir mitingine benzer ikinci bir yanlışlığı Ekrem İmamoğlu cephesi yapmak üzere görünüyor.

Bilindiği gibi yarın yani 14 Nisan Pazar günü saat 19'da Fenerbahçe-Galatasaray derbisi var.

Futboldan hiç anlamam ama tüm ülke gündeminin baş köşesine oturan Türk futbolunun 1 numaralı derbisini bilirim.

Ekrem İmamoğlu ve ekibi öğrendiğime göre Kadıköy'de oynanacak bu müsabakaya tam kadro bir çıkartma yapmayı planlıyormuş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan'ın zaferi ve CHP'de yaşanacaklar... 29 Mayıs 2023 | 1.558 Okunma Anneme dair… 28 Mayıs 2023 | 394 Okunma Dört bir yandan kuşattılar 25 Mayıs 2023 | 906 Okunma Millet İttifakı ve Selahattin Demirtaş meselesi 22 Mayıs 2023 | 1.085 Okunma Sinan Oğan kilit bir siyasi aktör mü hakikaten? 19 Mayıs 2023 | 719 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum