Doğu Perinçek, Osman Kavala ve George Soros

Habertürk Gazetesi Yazarı Nagehan Alçı’nın bugünkü (28.04.2022)''Doğu Perinçek, Osman Kavala ve George Soros’’ başlıklı yazısı.

Osman Kavala ve Kavala ile birlikte yargılanan Yiğit Ekmekçi, Hakan Altınay, Çiğdem Mater, Mücella Yapıcı, Mine Özerden, Can Atalay ve Tayfun Kahraman ile ilgili verilen yargı kararlarına yönelik itirazlar arasında bence en ilginç ve ezber bozucu olan Doğu Perinçek’in tavrıydı.

Ulusal Kanal’da katıldığı bir programda Osman Kavala’ya ağırlaştırılmış müebbet ve diğer 7 isme 18 yıl hapis cezası hükümlerini sert dille eleştirdi Perinçek.

Aynı Perinçek, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalet Yürüyüşü esnasında 2017’de “Yargı son 50 yılın altın devrini yaşıyor” diyerek Kılıçdaroğlu’na meydan okumuş, bu yorumunu katıldığı televizyon yayınlarında da tekrarlamıştı.

15 Temmuz 2016'dan itibaren yargının kararlarına hep destek verdi, hepsinin arkasında durdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en kuvvetli destekçilerinden biri oldu ve bu tavrını da sürdürüyor.

Aydınlık gazetesi ve Ulusal Kanal, hem Millet İttifakı’nı hem de Ümit Özdağ’ı ABD’nin emrinde Türkiye’yi karıştırmakla suçluyor. Bu yönde yayınlar yapıyor.

Doğu Perinçek, Atlantik İttifakı'nın Tayyip Erdoğan'ı indirmek istediğini düşünüyor ve buna karşı duruş sergiliyor. Tüm ulusalcıları, milliyetçileri, Kemalistleri de birlikte siyasi mücadeleye çağırıyor.

Bilinen başka bir özelliği daha var Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek’in…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan'ın zaferi ve CHP'de yaşanacaklar... 29 Mayıs 2023 | 1.558 Okunma Anneme dair… 28 Mayıs 2023 | 394 Okunma Dört bir yandan kuşattılar 25 Mayıs 2023 | 906 Okunma Millet İttifakı ve Selahattin Demirtaş meselesi 22 Mayıs 2023 | 1.085 Okunma Sinan Oğan kilit bir siyasi aktör mü hakikaten? 19 Mayıs 2023 | 719 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar