CHP içindeki taciz iddialarında Canan Kaftancıoğlu suçlu mu?

Peki Ümraniye’de ne oldu? Orada da mağdur edildiği söylenen bir kadın var. O kadına ulaştım ve iddiaların detaylarını sordum. Karşıma henüz 20 yaşında gencecik biri çıktı. D.A. isminin yazılmasını istemiyor.

CHP PM üyesi ve Mersin milletvekili Ali Mahir Başarır ile birçok canlı yayına katıldık. O yayınlarda epey tartıştık. Program çıkışları uzun uzun konuşma imkanımız oldu.

Türkiye son 5 gündür Ali Mahir’in sözlerini tartışıyor. Deyim yerindeyse Türk siyasetinde bir "Ali Mahir Başarır olayı" yaşanıyor. Ben bu olayla ilgili yarın yazacağım. Yarın bu köşede bu hadiseye ve Ali Mahir’e dair herkesi şaşırtan bilgiler yayınlayacağım ama benim nazarımda kadınlara bitmeyen taciz meselesi çok daha önemlidir. Her siyasi çevrede kadınlara yapılan haksızlıklar artık bende bıkkınlık yaratıyor.

CHP İstanbul ilçe yönetimlerinden art arda bu bağlamda çok tuhaf haberler geliyor.

Maltepe ilçe yöneticisi bir kişi bir kadına tecavüz ettiği iddiası ile tutuklandı.

Ardından başka bir kadın CHP’nin iki İstanbul il yöneticisinin kendisini taciz ettiğini ileri sürdü.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan'ın zaferi ve CHP'de yaşanacaklar... 29 Mayıs 2023 | 1.556 Okunma Anneme dair… 28 Mayıs 2023 | 388 Okunma Dört bir yandan kuşattılar 25 Mayıs 2023 | 904 Okunma Millet İttifakı ve Selahattin Demirtaş meselesi 22 Mayıs 2023 | 1.082 Okunma Sinan Oğan kilit bir siyasi aktör mü hakikaten? 19 Mayıs 2023 | 716 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar