Çarşamba günü yazdım, dün Kartal Belediyesi görevden aldı, savcılık dava açtı

Gördüğünüz gibi kadına bakış sorununun tek bir adresi ve tek bir siyasi görüşü yok sevgili okurlar. Sağı, solu, ortası, yanı fark etmiyor. Maalesef bu ülkenin erkeklerinin büyük çoğunluğunun zihniyeti problemin ta kendisi.

Çarşamba günü CHP Ümraniye ilçe yönetiminde gençlik kolları yöneticisi olan bir kişi tarafından taciz edildiğini iddia eden genç bir kadının feryadını bu köşeye taşıdım.

Bu kadına ulaştım, konuştum. 20 yaşında siyasetle ilgilenen gelecek için hayaller kuran bir üniversite öğrencisi çıktı karşıma. Ondan öğrendiğim şok edici bilgiyi sizinle bu köşede paylaştım. O bilgi D.A’nın kendisini taciz ettiğini söylediği ismin Kartal Belediyesi Özel Kalemde çalıştığıydı. Bu göreve hakkındaki iddialar ortaya çıktıktan sonra getirilmişti. Ümraniye’de görevden alınmış ama Kartal Belediyesi'nde işe yerleştirilmişti.

D.A’nın şikayetçi olduğu hadise Mart ayında yaşanıyor. Evine gitmek için arabasına bindiği CHP Ümraniye Gençlik Kolları yöneticisi tarafından fiziksel tacize maruz kaldığını, bu nedenle psikolojik olarak da çok zarar gördüğünü iddia ediyor DA.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan'ın zaferi ve CHP'de yaşanacaklar... 29 Mayıs 2023 | 1.558 Okunma Anneme dair… 28 Mayıs 2023 | 394 Okunma Dört bir yandan kuşattılar 25 Mayıs 2023 | 906 Okunma Millet İttifakı ve Selahattin Demirtaş meselesi 22 Mayıs 2023 | 1.085 Okunma Sinan Oğan kilit bir siyasi aktör mü hakikaten? 19 Mayıs 2023 | 719 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar