Bütün detaylarıyla maçlar öncesi tehdit telefonları iddiası

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Ekrem İmamoğlu'nun "Hem Beşiktaş’a hem Fenerbahçe’ye, ‘İmamoğlu maça gelmesin’ diye bir Bakan telefon açtı. Kulüpleri arayıp tehdit ettiler" iddialarının peşine düştü . Kulüp yöneticilerini tehdit eden bakan kimdi? Tehdit edilen kulüp yöneticileri Ekrem İmamoğlu'nu uyardılar mı? Böyle bir olay gerçekten yaşandı mı?... Soruların cevapları Nagehan Alçı'nın bugünkü yazısında...

Ekrem İmamoğlu’nun pazar gecesi Fenerbahçe-Galatasaray derbisinden sonra bana açtığı telefonda dile getirdiği iddia iki gündür çok konuşuluyor.

Ekrem Bey’in sözlerini yeniden hatırlatayım: “Beni bu maçlara gitmekten alıkoymaya çalışanlar oldu. Kulüpleri arayıp tehdit ettiler. Hem Beşiktaş’a hem Fenerbahçe’ye, ‘İmamoğlu maça gelmesin’ diye bir Bakan telefon açtı.”

Yazımda geçen Bakan’ın ismini muhabir arkadaşlarımız pazartesi günü  İmamoğlu’na sordular. O da “Bunu kendisi açıklasın” diyerek isim vermedi.

Peki ama kim bu Bakan? Böyle bir olay yaşandı mı? Tehdit edilen kulüp yöneticileri gerçekten var mı? Varsa, bu yöneticiler Ekrem İmamoğlu ile aldıkları telefonları paylaştılar mı?

Açıkçası kimsenin gerçeklerin peşinde olmadığı, herkesin bulunduğu cepheye göre otomatik tavır takınarak hayatını sürdürdüğü şu günlerde zamanın ruhuna inat bu soruların peşine düştüm.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan'ın zaferi ve CHP'de yaşanacaklar... 29 Mayıs 2023 | 1.558 Okunma Anneme dair… 28 Mayıs 2023 | 394 Okunma Dört bir yandan kuşattılar 25 Mayıs 2023 | 906 Okunma Millet İttifakı ve Selahattin Demirtaş meselesi 22 Mayıs 2023 | 1.085 Okunma Sinan Oğan kilit bir siyasi aktör mü hakikaten? 19 Mayıs 2023 | 719 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar