Bizi artık geçtim, yazık değil mi çocuklarımıza?

Habertürk Gazetesi Yazarı Nagehan Alçı'nın bugünkü (05.01.2022)'' Bizi artık geçtim, yazık değil mi çocuklarımıza?'' başlıklı yazısı.

Dün sabah Ekrem İmamoğlu'nun toplantısı için Saraçhane'deki İBB binasından içeri girerken ister istemez geçen hafta ile bir kıyaslama yaptım. Tam bir hafta önce aynı gün, aynı saatte ilk toplantıyı izlemek için de buradaydım. O toplantıda kapıdaki kalabalık daha azdı, arabayı park etmek için kolaylıkla yer bulmuş, rahatlıkla içeri girmiştik. Bu kez her yeri hınca hınç dolu, arabaları kaldırımların üzerine çıkmış buldum. Süreç ilerleyip tansiyon yükseldikçe ilgi artıyor diye düşündüm ki içeride gördüğüm kadarıyla medya katılımı bakımından bu kesinlikle doğru. Çok daha geniş bir katılım vardı dün.

Ancak geçen hafta DEVA hariç (Mustafa Yeneroğlu’nun yurtdışı seyahati nedeniyle) 6’lı Masa’nın temsilcileri kürsüdeyken bu kez Ekrem Bey tek başına sahnedeydi. Zannediyorum bunun sebebi bu hafta Ankara’da grup ve MYK toplantılarının olması. Geçen hafta meclis yoktu. Bu hafta herkes başkentte olduğu için içeride geçen haftaya kıyasla diğer partilerden katılım daha azdı. Ben İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz’ı gördüm. Bir de Demokrat Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Aşkın Höbek vardı. Atladıklarım da olabilir ama bu kez görüntü çok daha baskın bir şekilde “CHP toplantısı”ydı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan'ın zaferi ve CHP'de yaşanacaklar... 29 Mayıs 2023 | 1.558 Okunma Anneme dair… 28 Mayıs 2023 | 394 Okunma Dört bir yandan kuşattılar 25 Mayıs 2023 | 906 Okunma Millet İttifakı ve Selahattin Demirtaş meselesi 22 Mayıs 2023 | 1.085 Okunma Sinan Oğan kilit bir siyasi aktör mü hakikaten? 19 Mayıs 2023 | 719 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar