AK Parti'nin manifestosunun şifreleri

Yıllardır AK Parti’nin birçok mitingini, toplantısını takip ediyorum. Organizasyon becerisi çok yüksek bir parti, AK parti. Kalabalığı canlı tutuyor, zamanı çok iyi kullanıyor. Bugün Ankara Spor...

Yıllardır AK Parti’nin birçok mitingini, toplantısını takip ediyorum. Organizasyon becerisi çok yüksek bir parti, AK parti. Kalabalığı canlı tutuyor, zamanı çok iyi kullanıyor. Bugün Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen ve Başkan Erdoğan’ın seçim manifestosunu açıkladığı toplantı da bu anlamda bir istisna değil.

AK Parti 31 Mart’a giderken çok akıllıca bir strateji uyguluyor. Aday tanıtımlarından, seçim sloganlarına ve bugünkü seçim manifestosuna kadar birçok başlığı kampanyanın bir parçası haline getiriyor. Seçmene mesajlarını vermek için bir zemin yaratıyor.

İstanbul’da Ankara ve İstanbul hariç diğer birçok şehrin açıklandığı toplantıda da, Ankara’nın ilçelerinin, İstanbul’un açıklandığı toplantılarda da, bunu gördük.

AK PARTİ’NİN, CHP KARŞISINDA HANGİ AVANTAJI VAR?

Başkan Erdoğan devamlı surette partisinin toplantılarının heyecanını yüksek tutuyor ve seçmenin karşısına vaatle çıkıyor. Bunun, özellikle henüz adaylar konusunda bir fikir birliğine varmaktan uzak hatta adaylar yüzünden birbirine düşmüş görüntüsü veren rakibi, ana muhalefet partisi CHP karşısında ciddi bir avantaj olduğunu düşünüyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan'ın zaferi ve CHP'de yaşanacaklar... 29 Mayıs 2023 | 1.558 Okunma Anneme dair… 28 Mayıs 2023 | 394 Okunma Dört bir yandan kuşattılar 25 Mayıs 2023 | 906 Okunma Millet İttifakı ve Selahattin Demirtaş meselesi 22 Mayıs 2023 | 1.085 Okunma Sinan Oğan kilit bir siyasi aktör mü hakikaten? 19 Mayıs 2023 | 719 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar