Sandıktan Başkan mı çıkacak, Cumhurbaşkanı mı?

Nihayet Başkan adayları, başka bir deyişle Cumhurbaşkanı adayları belli oldu. Cumhur ittifakına karşı eksantrik bir cephe oluştu.Yoğun görüşmeler, müzakereler, ikna turları, mutabakat arayışları...

Nihayet Başkan adayları, başka bir deyişle Cumhurbaşkanı adayları belli oldu. Cumhur ittifakına karşı eksantrik bir cephe oluştu.

Yoğun görüşmeler, müzakereler, ikna turları, mutabakat arayışları derken, kolonlar dikildi kirişler atıldı ama çatı oluşmadı. Müstakbel çatı adayı; “Cumhurbaşkanı adayımız Abdullah Gül kardeşimdir” sözüyle altın tepside sunulan makama, kendisinin cumhurbaşkanı olmasını engellemek isteyenlerin hatırına tekrar aday olmak istedi.

Maalesef geniş mutabakat sağlanıp “Cumhurbaşkanı adayımız Abdullah Gül kardeşimizdir” diyen olmadı.

Olsaydı! Olacaktı.

Madem memleketin gidişatından memnun değildiniz, Çankaya’da 5 yıl boyunca önünüze gelen her kanunu onaylarken aynı kaygıları taşımıyor muydunuz?

 Ve ya!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
MÜSRİF KART 25 Şubat 2019 | 60 Okunma Yeni moda; yıllara meydan okuma 18 Şubat 2019 | 171 Okunma Bu adamı hangi ormandan kesmişler? 04 Şubat 2019 | 143 Okunma En kolay ölüm 30 Ocak 2019 | 374 Okunma BİR DÜŞÜNCE BİR EYLEM 24 Ocak 2019 | 118 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar