Milli eğitim mi, milsiz eğitim mi?

Türkiye’de çok tartışılan bir konudur eğitim. Değerler eğitiminin ağırlıkta olmasını önerenler, tamamen laik bir eğitim sistemi isteyenler, sadece dini eğitim verilmesini düşünenler bile...

Türkiye’de çok tartışılan bir konudur eğitim. Değerler eğitiminin ağırlıkta olmasını önerenler, tamamen laik bir eğitim sistemi isteyenler, sadece dini eğitim verilmesini düşünenler bile var.

Çünkü ülke olarak eğitime ideoloji penceresinden bakıyoruz.

Öncelikle değerleriyle donanımlı bir nesil yetiştirme hedefimiz olmalı. Dünyadaki bilimsel ve ekonomik gerçeklere duyarlı, toplumun ihtiyaçlarına göre bir eğitim sistemi uygulanmalı.

Şimdi şöyle diyebilirsiniz; “Kardeşim, ortada Filistin sorunu varken, ülke seçim sathı mahalline girmişken, üstelik Ramazan ayındayız, okullarda kapanıyorken, ne alaka ne maydanoz. Başka konu mu bulamadın?”

Bu gün bir avuç Yahudi dünyayı parmağında oynatıyorsa, başka söze hacet yok.

Her neyse!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
MÜSRİF KART 25 Şubat 2019 | 60 Okunma Yeni moda; yıllara meydan okuma 18 Şubat 2019 | 170 Okunma Bu adamı hangi ormandan kesmişler? 04 Şubat 2019 | 143 Okunma En kolay ölüm 30 Ocak 2019 | 374 Okunma BİR DÜŞÜNCE BİR EYLEM 24 Ocak 2019 | 118 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar