Kalemden kalbe

Yazmak hayatın anlamı, düşüncelerin kalemle olan aşkıdır, edebiyatın temel taşıdır, güzel bir ruhun ve geniş bir hayal gücünün yansımasıdır. Dünümüzü...

Yazmak hayatın anlamı, düşüncelerin kalemle olan aşkıdır, edebiyatın temel taşıdır, güzel bir ruhun ve geniş bir hayal gücünün yansımasıdır. Dünümüzü yaşanmamışçasına tekrar yaşatacak, bugünümüzün farkına vardıracak, geçmişten ders aldırıp geleceğe umutla baktıracak bir tutkudur yazmak.

Bazen içinizdeki sesle yüzleştiren, bazen ideallerinizle sözleştiren, canınız sıkıldığında kalemle kâğıtla dertleştiren, içinde birikenleri paylaşmaktır hiç tanımadığın insanlarla. Bir hevestir, zamanla koyulaşır kendi yolunu bulur istikametini belirler.

Sayısız tehlikeyle dolu çetin bir dünyada çetin bir hayat yaşıyoruz. İnsanı ayartan, toplumdan koparan, yeni yetmeleri şımartan pek çok saçmalığın olduğu İnternette harcadığımız zamanı okumaya, yazmaya, dinlemeye ayıramıyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
MÜSRİF KART 25 Şubat 2019 | 60 Okunma Yeni moda; yıllara meydan okuma 18 Şubat 2019 | 171 Okunma Bu adamı hangi ormandan kesmişler? 04 Şubat 2019 | 143 Okunma En kolay ölüm 30 Ocak 2019 | 375 Okunma BİR DÜŞÜNCE BİR EYLEM 24 Ocak 2019 | 118 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar