Kültürel İşgal

Ülkemiz tarihte ve günümüzde çok büyük kültür tahriplerine maruz kalmış, kendi kültürümüzden, kendi değerlerimizden kopmuşuz.Küreselleşme ve teknolojiyle beraber batı bize bütün...

Ülkemiz tarihte ve günümüzde çok büyük kültür tahriplerine maruz kalmış, kendi kültürümüzden, kendi değerlerimizden kopmuşuz.

Küreselleşme ve teknolojiyle beraber batı bize bütün değerlerini kabul ettirmekle kalmadı bütün değerlerimizi de unutturdu.

Sosyal medya bağımlısı, sosyal medya müptelası olduk.

Türkiye’de edebiyat yıllarca millete karşı olan, milletin değerlerine törelerine hor bakan, zihni bulanık zihniyetlerin elinde can çekişmiştir.

Batı’yı doğru dürüst anlamayan Doğu’dan nefret eden, İslam’dan çok uzak, bizi biz yapan değerlerden yoksun anlayışın elinde heba edilmiştir.

Milletin kültürünü bertaraf etmekle yenilik yaptığını, kültürü ihya ettiğini düşünen, aslında imha eden kesimler tarafından “kültürel işgale” çanak tutulmuştur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
MÜSRİF KART 25 Şubat 2019 | 60 Okunma Yeni moda; yıllara meydan okuma 18 Şubat 2019 | 170 Okunma Bu adamı hangi ormandan kesmişler? 04 Şubat 2019 | 143 Okunma En kolay ölüm 30 Ocak 2019 | 374 Okunma BİR DÜŞÜNCE BİR EYLEM 24 Ocak 2019 | 118 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar