Tarafımız Türkiye

“Amerikalı değilim, hiç olmayacağım.” Bu sözü cümlelerimizin başına koyarak başladığımız tüm eylemlerde ne kadar haklı olduğumuz aşikârdır. Amerikalı olmak, ruhuyla kendini...

“Amerikalı değilim, hiç olmayacağım.” Bu sözü cümlelerimizin başına koyarak başladığımız tüm eylemlerde ne kadar haklı olduğumuz aşikârdır. Amerikalı olmak, ruhuyla kendini Amerika’ya teslim etmek, kendi toprağının yabancısı yapıyor insanı.

Yabancı olmak her türlü ihanete açık olmaktır, kendi toprağını üzerinden silkeleyip Amerika’nın, Batı’nın kostümüyle yaşamak demektir. Kimliğinde yabancı yazmayan ama yaşadığı topraklara yabancı olandan gelecek ihanete artık daha hazırlıklıyız.

Dıştaki düşmandan bîhaber değiliz. Amerika hep Amerika’dır. Pyd’ye silah yardımı yaparken de Pyd’ye artık yardım yok derken de Amerika bildiğimiz Amerika’dır.

Kaldırdığımız her taşın altından çıkan kirli elleri biliyoruz.

O kirli elleri tutan sözüm ona yerli(!) ellerin de farkındayız.

Zalimi, haini, ülkemizin altını oyanları alkışlayan karanlık zihniyetleri de artık çok iyi tanıdık.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dolar bahane, zamlar şahane 03 Eylül 2018 | 8.801 Okunma Kurbandan Şeriat Çıkar mı? 27 Ağustos 2018 | 146 Okunma Asıl şimdi gol 20 Ağustos 2018 | 244 Okunma Küfretmenin dayanılmaz hafifliği 13 Ağustos 2018 | 310 Okunma Papazı kim buldu? 06 Ağustos 2018 | 6.416 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar