Edebiyat sokağı

Edebiyat dünyamız; yaşanan tüm teknolojik gelişmelere, kuşatmalara rağmen dergilerle, kitaplarla, etkinliklerle gücünü korumaya ve etkisini hissettirmeye devam ediyor.1994'ten bu yana dergilerde yazan ve 1996'dan bu yana da dergiler...

Edebiyat dünyamız; yaşanan tüm teknolojik gelişmelere, kuşatmalara rağmen dergilerle, kitaplarla, etkinliklerle gücünü korumaya ve etkisini hissettirmeye devam ediyor.

1994'ten bu yana dergilerde yazan ve 1996'dan bu yana da dergiler çıkaran biri olarak çıkan her dergi beni hâlâ heyecanlandırıyor. Yeni bir dergi demek yeni umutlar demek. Bunu, dergi işine kıyısından köşesinden bulaşmış kim varsa çok iyi anlar.

Dergilerle irtibatım yoğun bir şekilde devam ediyor. Hem yazma bağlamında hem de dergi okuyucusu olarak en yoğun vakitlerimi yaşıyorum dersem abartmış olmam. Gerek adresime gelen dergilerle gerekse İl Halk Kütüphanesi'nin süreli yayınlar bölümüne gelen dergilerle edebiyat dergilerinin hatırı sayılır kısmına göz atıyorum.

Her ay dergilerin bende kalan yanlarını da Dünya Bizim sitesinde yazarak dergilere mütevazı bir katkı sunmaya çalışıyorum.

Şimdi yine Bismillah diyerek bir dergi daha okurlarla buluşmak için çıktı yola. Ankara merkezli yeni derginin adı Edebiyat Sokağı.

Edebiyat Sokağı dergisinin adının sokağa açılan bir samimiyeti var. Yazarları, şairleri sokağın içtenliğine davet etmek, metropol yalnızlığında bunalan yüreklere bir nebze esenlik göndermek için Edebiyat Sokağı adı isabetli bir seçim. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dolar bahane, zamlar şahane 03 Eylül 2018 | 8.801 Okunma Kurbandan Şeriat Çıkar mı? 27 Ağustos 2018 | 147 Okunma Asıl şimdi gol 20 Ağustos 2018 | 244 Okunma Küfretmenin dayanılmaz hafifliği 13 Ağustos 2018 | 310 Okunma Papazı kim buldu? 06 Ağustos 2018 | 6.416 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar