Seçimden sonra adayların halleri

Bir son dönemeç daha yaşayacağımız haftaya girdik. Seçim dediğimiz yorucu koşu da sona erecek. Eteklerdeki taşların değerine göre şekil alacak sonuçlar.Dökülüyor taşlar tek tek. Herkes kendi...

Bir son dönemeç daha yaşayacağımız haftaya girdik. Seçim dediğimiz yorucu koşu da sona erecek. Eteklerdeki taşların değerine göre şekil alacak sonuçlar.

Dökülüyor taşlar tek tek. Herkes kendi düşüncesine, kalitesine, bilgi ve görgüsüne göre seçmenlerin oylarına talip olduklarını meydanlarda dillendiriyorlar. Olması gereken de bu.

Seçim süreci öyle bir hal alıyor ki söylenen sözleri seçimden sonra salim bir kafayla dinlese liderler “Vay beni leylak kokusundan çoban çevgenine arastadan ırmaklara çark ettiren dargınlık!” diye bir şiire bile başlamaları muhtemeldir.

Ben adaylar arasında en rahat Erdoğan’ı görüyorum. Artık dillere pelesenk olan “Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz.” sözü mucibince yolsa yol, hastane ise hastane, gelişme ise gelişme diyerek yeni hedeflerini anlatıyor.

Seçimden sonra diğer liderler ne yapacak acaba? Mesela “Bir seçim için terörün sözcüsü, hapishanede yatan birisine biz nasıl olur da özgürlük isteriz?” diyecekler mi?

Ya da hükümeti her fırsatta özelleştirme yapıyor diye topa tutarken seçim meydanlarında nasıl oldu da “Seçilirsem şunu satacağım, bunu satacağım.” dedim ben diye ver yansın edecekler mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dolar bahane, zamlar şahane 03 Eylül 2018 | 8.798 Okunma Kurbandan Şeriat Çıkar mı? 27 Ağustos 2018 | 141 Okunma Asıl şimdi gol 20 Ağustos 2018 | 241 Okunma Küfretmenin dayanılmaz hafifliği 13 Ağustos 2018 | 310 Okunma Papazı kim buldu? 06 Ağustos 2018 | 6.416 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar