İdam gelsin

Bütün uyum yasalarını, kuralları artık bir kenara bırakmanın zamanı geldi. Hamasi nutuklarla “İnsanları eğitmek gerek, önce insanlara ahlaklı olmayı öğretelim.” gibi vakit kaybettirici sözlere...

Bütün uyum yasalarını, kuralları artık bir kenara bırakmanın zamanı geldi. Hamasi nutuklarla “İnsanları eğitmek gerek, önce insanlara ahlaklı olmayı öğretelim.” gibi vakit kaybettirici sözlere tahammül kalmadı. Başka suçlar bir kenara bırakılsın bir an için. İdam gelsin ve ilk sıraya çocuklara hatta bebek yaşta çocuklara tecavüz eden, canice kıyan, içindeki bütün pisliği günahsız bir çocuğa sıçratan sapık ruhlular alınsın.

Bakıyorsunuz; evli, barklı, çocuk sahibi çıkıyor çocuklara sapıkça saldırıda bulunanlar. Belli ki içindeki sapıklığın sınırı yok. “Tedaviye ihtiyacı var.” gibi yumuşatıcı hiçbir sebep kabul edilemez.  Bebek yaştaki canlara sapıkça saldıran kim varsa idam edilsin ki hem böyle can yakan olaylar bir daha yaşanmasın hem de gönüller bir nebze olsun ferahlasın.

Adana’da 3 yaşındaki çocuğa yaşatılan vahşetin hiçbir hafifletici sebebi olamaz. Daha önce de şahit olduk böyle sapıkça olaylara. İdam gelsin. İdam dışında verilecek hiçbir ceza aileyi ve kamu vicdanını rahatlatamaz. 

Bir de şu “istismar” ifadesine takılıp kalıyorum. Bu ifadede bile hafifletici bir üslup var. Yapılan açıktan açığa sapıklıkken istismar da neyin nesi.

Çocuklara tecavüz edenlerden, çocukların canlarına kıyanlardan başlayıp kadın cinayeti işleyenlere, terör suçu işleyenlere kadar uzayıp gitmeli idam cezası.

Vakitsiz Açıyor Çiçekler

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dolar bahane, zamlar şahane 03 Eylül 2018 | 8.798 Okunma Kurbandan Şeriat Çıkar mı? 27 Ağustos 2018 | 143 Okunma Asıl şimdi gol 20 Ağustos 2018 | 241 Okunma Küfretmenin dayanılmaz hafifliği 13 Ağustos 2018 | 310 Okunma Papazı kim buldu? 06 Ağustos 2018 | 6.416 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar