Yorulmadan

Trezequet’nin adı ara transferde Galatasaray’la anılmıştı. Maça öyle bir başladı ki, adeta yanlış adamı transfer ettiniz topu oynadı. Golünde harika vuruşuna Muslera’nın hatası eklendi....

Trezequet’nin adı ara transferde Galatasaray’la anılmıştı. Maça öyle bir başladı ki, adeta yanlış adamı transfer ettiniz topu oynadı. Golünde harika vuruşuna Muslera’nın hatası eklendi. Maça kötü başlayan Galatasaray’a karşı Kasımpaşa hücum ederek başladığı maçta bu golle ödülünü aldı.

Bu andan sonra Belhanda sazı eline aldı. Şoku çabuk atlattılar. Öyle çok büyük bir baskı kurmadan, Belhanda’nın kısa süreli solo performansı ile rahatlıkla tabelayı lehlerine çevirdiler.

Galatasaray topa sahip olduğu oranda etkili oynamıyor. Topa yüzde 67 oranında sahip oldukları ilk devre, Kasımpaşa ceza sahasında topla sekiz kez oynayabildiler. Buna karşın kontra atak yapan ve Trezequet dışında topu ileri taşımakta zorlanan Kasımpaşa, Galatasaray ceza sahasında dokuz kez topla buluştu. Galatasaraylı futbolcular aklında hücum olan takımlara kalelerini düşünmelerine kolay izin veriyor.

Marcao ve Luyindama uyumu önceki maçlara göre daha iyi durumdaydı. Ara transferde takım

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orta saha arızası 08 Mayıs 2023 | 84 Okunma Sezon sonu 03 Nisan 2023 | 295 Okunma Rakibi kendisi 20 Mart 2023 | 112 Okunma Düşük Vites 05 Mart 2023 | 73 Okunma Çok iyi puan 03 Şubat 2023 | 106 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar